To je to što me zanima!

Tamburaši za 48. rođendan: Seve slavila na balkonu uz vino

Pjevačica se prije nekoliko dana vratila iz Beograda u Zagreb, zbog čega je opet morala u samoizolaciju u kojoj je bila i u Beogradu jer je došla s gaže iz Švicarske
Vidi originalni članak

Vratio sam se živote, otjero sam dane sive. Imaš li za mene još ljepote, vratio sam se opet među žive, zasvirali su tamburaši pjesmu Kemala Montena pod prozorom Severine Kojić, koja je u samoizolaciji u svojem stanu na zagrebačkom Kozjaku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska pjevačica u utorak je proslavila 48. rođendan. S balkona je u haljini nazdravila čašom omiljenog joj pića, vina, no nije je htjela razbiti o pod iako su je nagovarali susjedi, koji su izašli na prozore vidjeti što se to događa u ulici. Toliko se nije razularila. No Seve nije skidala osmijeh s lica.

Otkako je došla iz Beograda pod okriljem noći, 'zabarikadirala' se u svoj penthouse od 300 kvadrata. Nije dizala rolete ni preko dana, samo noću je svijetlilo svjetlo iz stana, no kad je čula tamburaše, pohitala je na balkon i razvukla osmijeh te nije prestajala pjevati s njima.

Kako je rekao jedan od tamburaša, Sevi ih je poslao menadžer. Lani se posvađala s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a nakon njega menadžer joj je bio Alen Ključe. Seve se prije nekoliko dana vratila iz Beograda u Zagreb, zbog čega je opet morala u samoizolaciju.

Tijekom vikenda posjetila ju je i policija kao dio regularnih postupanja tijekom borbe s pandemijom korona virusa. Seve je u Beogradu isto bila u samoizolaciji jer je došla s gaže u Švicarskoj. U Beogradu je mjesec dana boravila kod svekrve Olje i svekra Dragana Kojića Kebe.     

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mala vatra 23.04.2020.

    Pobjegla Beogradska snajka...

  • Mthesecond 22.04.2020.

    Sretan rodjendan s malim zakasnjenjem nasoj najvecoj zvijezdi,glazbenoj velikanki 💐🎂

  • G.G. 22.04.2020.

    Kako se svi vrijeđaju i kako svi reagiraju na komentare da će žena uskoro navršiti 50 godina. Javna je osoba i apsolutno svi imaju pravo na svoj komentar. I Jenifer Aniston ima 50 god pa ju nitko za to ne "proziva". Shvatite poantu takvih komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare