Obavijesti

Show

Komentari 50

Tamburaši za 48. rođendan: Seve slavila na balkonu uz vino

Tamburaši za 48. rođendan: Seve slavila na balkonu uz vino
11

Pjevačica se prije nekoliko dana vratila iz Beograda u Zagreb, zbog čega je opet morala u samoizolaciju u kojoj je bila i u Beogradu jer je došla s gaže iz Švicarske

VIDEO

Vratio sam se živote, otjero sam dane sive. Imaš li za mene još ljepote, vratio sam se opet među žive, zasvirali su tamburaši pjesmu Kemala Montena pod prozorom Severine Kojić, koja je u samoizolaciji u svojem stanu na zagrebačkom Kozjaku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:15

Splitska pjevačica u utorak je proslavila 48. rođendan. S balkona je u haljini nazdravila čašom omiljenog joj pića, vina, no nije je htjela razbiti o pod iako su je nagovarali susjedi, koji su izašli na prozore vidjeti što se to događa u ulici. Toliko se nije razularila. No Seve nije skidala osmijeh s lica.

Otkako je došla iz Beograda pod okriljem noći, 'zabarikadirala' se u svoj penthouse od 300 kvadrata. Nije dizala rolete ni preko dana, samo noću je svijetlilo svjetlo iz stana, no kad je čula tamburaše, pohitala je na balkon i razvukla osmijeh te nije prestajala pjevati s njima.

Kako je rekao jedan od tamburaša, Sevi ih je poslao menadžer. Lani se posvađala s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a nakon njega menadžer joj je bio Alen Ključe. Seve se prije nekoliko dana vratila iz Beograda u Zagreb, zbog čega je opet morala u samoizolaciju.

Tijekom vikenda posjetila ju je i policija kao dio regularnih postupanja tijekom borbe s pandemijom korona virusa. Seve je u Beogradu isto bila u samoizolaciji jer je došla s gaže u Švicarskoj. U Beogradu je mjesec dana boravila kod svekrve Olje i svekra Dragana Kojića Kebe.     

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu