To je to što me zanima!

Tanja poludjela: 'Da više nisi pokušao dirati druge djevojke'

I ostale Danielove djevojke bile su sličnog mišljenja kao Tanja te su mu poručile da ga ne vole dijeliti s kandidatkinjama drugih farmera...
Vidi originalni članak

Nakon burne noći i tuluma, gdje su neki farmeri već izmijenili poljupce sa svojim kandidatkinjama, stiglo je i jutro kada su odlučili razgovarati s njima u četiri oka prije posljednjeg kruga eliminacija. Srećko je promijenio mišljenje o Paulini na bolje nakon što je s njom razgovarao, a ona je zaključila da su Srećkovi roditelji napravili dobar posao jer su ga lijepo odgojili. Također, rekao je da nikad nije imao četiri djevojke odjednom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Teško mi se nositi s tim. Previše je to emocija za mene. Kandidatkinje se međusobno žestoko nadmeću i to dovodi do visoke napetosti - objasnio je Srećko te ispričao Martini o sinoćnjem poljupcu sa kandidatkinjom Marijanom.

- Je li ti žao zbog sinoć? - pitala ga je Martina, no Srećko joj je rekao da mu nije žao, ali nije mu bilo drago što je Martina sinoć plakala.

Farmer iz Kanade razgovarao je i s Marijanom jer ga je zanimalo zašto mu nije željela reći nešto više o svom privatnom životu, no ona mu je objasnila da pred kamerama o tome ne želi razgovarati. Osebujna Evica Srećku je pak otkrila da je uvijek za napraviti show, no to se njemu baš i nije svidjelo.

- Znači ti uvijek imaš neke dodatke kao što su zečje uši, pokazala si svoju zbirku novca.., zar si uvijek takva? - upitao ju je Srećko na što je Evica objasnila da je ona upravo takva kakvu ju je upoznao.

- Sviđala mi se na početku jer je jedinstvena, ali je stalno takva! - rekao je Srećko te dodao da je katkad intenzivna i da još nikad nije upoznao nekog poput nje.

- Malo je prevelik zalogaj, uvijek mora biti u središtu pozornosti, ali ovo nije emisija o njoj - nastavio je Srećko o Evici.

Domino je prvo razgovarao sa Sonjom i pitao je što misli o njemu.

- Energičan si muškarac, imaš poštovanja prema ženama, stabilan si, vrlo si jak.. - rekla mu je Sonja, a Domino je zaključio da ga ona ne poznaje jer govori samo o njegovim vrlinama, a on, priznaje, ima i dosta mana.

- Imam loših strana koje ona ne poznaje i skrivam ih kao zmija noge jer ih pokušavam sam riješiti - rekao je Domino te je upitao bi li se malo promijenila zbog njega.

- Ne volim kad se žene previše 'naperlitaju' - rekao joj je Domino, a Sonji je to bilo šokantno.

- Čovjek širokih nazora kao on da tako priča o ženama, ja sam u šoku! - rekla je Sonja dodajući da ne vjeruje da joj je Domino našao manu.

- Trebala bi se više baviti sportom.. - nastavio je Domino, a potom zaključio da bi se ipak u Sonju mogao zaljubiti jer imaju mnogo toga zajedničkog i da su im duše prisne.

Jack je razgovarao s Anom i rekao joj da u njoj ima i sreće i ljutnje, a nju je više zaboljelo to što je i njoj i drugoj kandidatkinji poklonio maskotu klokana.

- Pa to su pokloni za prijatelje, prvo moramo biti prijatelji, a onda na red dolaze pokloni iz ljubavi - objasnio joj je Jack.

Darinku su njezini muškarci ispitivali kakve muškarce voli, no ona je vješto izbjegavala odgovor.

- On je kao policajac, ne sviđa mi se to! - komentirala je poslije Darinka, dok je Željko zaključio da farmericu uopće ne zanimaju muškarci koji su joj pisali pisma.

- Željko se ponaša kao mangup i misli da sve žene trče za njim - bio je Darinkin zaključak o kandidatu, a ni on nije imao bolje mišljenje o njoj.

- Njezino je bilo da pita mene, a ne ja nju. Pa ona bira nas! - pomalo ljutit je bio Željko.

Tanja je Daniela odmah privela na ispitivanje o sinoćnjoj situaciji i ponovno ga upitala je li mu se svidjela masaža, na što je on potvrdno odgovorio.

- Daniel je tip koji voli izazvati ljubomoru, takav je! Imam osjećaj da se ne trebaš oko njega puno truditi jer će brzo otići drugoj - rekla je Tanja, no tu nije stala…

- Da više nisi pokušao dirati druge djevojke ako me voliš. Nikada. Bit ću ljuta! - rekla mu je 20-godišnjakinja.

I ostale Danielove djevojke bile su sličnog mišljenja kao Tanja te su mu naglasile da ga ne vole dijeliti s kandidatkinjama drugih farmera.

Marija mu je očitala bukvicu, a Daniel joj je vratio dugim poljupcem u usta što je šokiralo Tanju, ali i ostale kandidatkinje.

- Nije u redu da jedan dan ljubiš jednu, a drugi dan drugu! - pokušala mu je objasniti Marija, no Daniel se nije dao smesti.

- Jesi sretna sada? - upitao ju je Daniel.

- Da. Ali ne želim te dijeliti - rekla mu je Marija.

- Onda ćeš se morati tući s ovima trima - rekao joj je Daniel.

- Nema problema -  odgovorila mu je Marija.

Daniel je nakon toga ustao i otišao poljubiti i treću kandidatkinju, Ivanu, no to je završilo tako da ga je ona odbila, a Marija je poludjela i vikala da ako želi ljubiti druge, da više onda ne ljubi nju. Tanja se rasplakala, a Daniel je rekao da bi djevojke da ljubi samo jednu od njih.

- To je bio samo test. Dokazao sam da griješe. Riječ je samo o ljubomori - ustrajan je bio Danijel.

- Možemo dijeliti svoje društvo, ali ne i tijelo. Možda je u Ekvadoru to normalno, ali ovdje nije - uplakano mu je rekla Tanja te otkrila da ju je cijelu noć ljubio.

- Sinoć smo ležali skupa i ljubio si me i govorio da sam predivna žena… - rekla je Zagrepčanka, dok su je druge djevojke slušale u nevjerici, a Daniel je rekao da ne zna zašto toliko ozbiljno sve shvaćaju.

- Ja želim ovog tipa i borit ću se za njega. Briga me što vi mislite - zaključila je na kraju Tanja.

Došlo je vrijeme za drugi krug izbacivanja, a prvi na potezu bio je Jack koji je buket cvijeća poklonio Barbari.

- Poštujem je, ali kako život ide dalje, shvatio sam da ja toj osobi ne mogu dati što ona treba - rekao je Jack te dodao da zna da je dobra i da je briga za druge više nego za sebe.

- U ovoj situaciji je tako ispalo da nismo imali puno vremena, ali bit ćemo prijatelji - rekao joj je Jack, a Barbara se složila s njim.

U tom trenutku je Domino zaključio da bi on rado uzeo Barbaru u svoj tim, što je nju ugodno iznenadilo.

- Sviđa mi se Barbara, a primijetio sam kad smo pričali da se i ja njoj sviđam - otkrio je Domino.

Darinka je kući odlučila poslati Željka.

- Ima ponašanje koje se meni ne sviđa i smetaju mu nevažne stvari - objasnila je Darinka svoju odluku.

- Hvala vam lijepa, to sam želio. Izbacila me jer sam iskren i otvoren, ja priznajem da sam prepotentan, ali ona je zadnja osoba koja bi pokraj mene mogla provesti ne dio života, ne cijeli život, ma ni pola sata. Neće mi faliti! - rekao je Željko.

Srećko je kući poslao Evicu.

- Nisam mislio da ću tu osobu poslati kući, no danas nije baš dobro ispalo, za razliku od sinoć kada smo lijepo pričali - obrazložio je Srećko, a Evica je rekla da se tome nije nadala.

- Nisam ljuta, tužna sam, zato jer je frajer, prefrigana, frigidna ku*ka - rekla je Evica prije odlaska.

Daniel koji je svim svojim djevojkama zadao glavobolje objasnio je razlog zbog kojeg izbacuje jednu djevojku.

- Bilo mi je zabavno s tobom, ali radiš drame - započeo je Daniel gledajući u Tanju, a ona je odmah stala kod njega misleći da će ona dobiti 'oproštajni' buket, no on joj je rekao da se vrati na svoje mjesto.

- Marija, imali smo mali problem i ne volim takvo ponašanje, a ti nisi nikad bila zadovoljna - rekao je farmer Mariji i predao joj buket.

Domino je dobio i petu damu, Barbaru pa je morao dva buketa predati onima za koje želi da napuste show.

 

- Ona ulijeće u jedan odnos kao grlom u jagode i misli da sam ja perfektan, ali ja imam mane kao i svaki drugi - rekao je Domino te Kati dao prvi buket.

No Dominovim mukama tu još nije došao kraj pa je drugi buket predao Gordani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Gemini_2 13.09.2019.

    Ovaj iz Australije baš dobar,zao mi je sto se nisam i ja prijavila..

  • 13.09.2019.

    Darinka je grozna. Sprda se i ismijava muskarce koji su dosli sa nekakvom nadom. Tocno mi im zao, radi budale od njih. Pristojnost i kultura - 0 bodova !

  • samoplava 13.09.2019.

    Tanja iz Zagreba? Zagreba my ass...,da nije iz Bosne

Komentiraj...
Vidi sve komentare