To je to što me zanima!

Tarik Filipović sa suprugom i sinovima pozirao uz Merlina: 'Koncert je bio prava bajka...'

Dino Merlin sinoć je održao treći od četiri rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni. Među brojnom publikom bili su Tarik i Lejla Filipović koji su došli sa sinovima
Vidi originalni članak

Glumac i voditelj Tarik Filipović (51) petak navečer proveo je u zagrebačkoj Areni sa svojom suprugom Lejlom (47) i sinovima Dinom (20) i Armanom (15). Obitelj je uživala na koncertu glazbene zvijezde Dine Merlina (61), kojemu je to bio treći od četiri rasprodana koncerta.

U BRAKU SU 15 GODINA Lejla Filipović otkrila je tajnu skladna braka s Tarikom: 'Dugo smo se površno poznavali...'

- Bajka... Merlin i četvero Filipovića. A i koncert je bio prava bajka. Hvala Dino - napisao je Tarik u opisu obiteljske fotke s Merlinom. U koncertu je uživala i Lejla koja je kratko napisala 'Jedan je Dino Merlin'.

'Pala' i fotka s Čolićem

Lejla je na svom Instagram storyju podijelila nekoliko videozapisa na kojima pjeva sa sinovima, a posebno joj se svidjelo kad su na pozornicu izašli gosti Zdravko Čolić i Ivana Banfić. S legendarnim Čolom se uspjela i fotkati.

Merlin i Čolić su zajedno izveli pjesmu 'Da ti kažem šta mi je', koju je Zdravko otpjevao daleke 1990. Publika je nastup dviju legendi pozdravila glasnim aplauzima. Sarajevskog glazbenika večeras očekuje finalni četvrti rasprodani koncert u Areni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majmunaš 17.12.2023.

    Ipak je oženio Hrvaticu i djeci dao hrvatska imena.Ma!

  • Miške 17.12.2023.

    Pozer i durilo

  • Mr. Pickles 16.12.2023.

    Naši Bosanci ☺️

Komentiraj...
Vidi sve komentare