To je to što me zanima!

Tarik i Lejla Filipović nisu došli u sudnicu jer uživaju u Turskoj

U RUJNU NA ROČIŠTE Dok je optužena spremačica Anica čekala supružnike Filipović i Lejlinu majku u sudnici, oni su s djecom uživali na turskoj plaži
Vidi originalni članak

Bračni par Tarik (45) i Lejla Filipović (40) te njezina majka Fehima Šehović nisu se pojavili na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu u srijedu, gdje su trebali svjedočiti protiv njihove bivše spremačice Anice Jurilj (50). Njoj sude za krađu zlatnine vrijedne oko 150.000 kuna.

Njihov odvjetnik Nikola Badovinac sudu je dostavio podnesak u kojem se supružnici Filipović ispričavaju za svoj nedolazak jer su na odmoru u Turskoj.

- Oni su otputovali izvan Hrvatske. Riječ je o putovanju koje su planirali puno prije rasprave. Sljedećeg puta će sigurno doći - rekao je Badovinac. Nije znao gdje je Tarikova punica, koja je također uredno preuzela poziv i nije ispričala nedolazak na raspravu. Badovinac je u spis predao i predračun putničke agencije za navedeno putovanje na kojemu je datum 22. svibnja.

Anica ne može naći posao

- Ročište na koje su bili pozvani kao svjedoci bilo je 18. svibnja. Predračun je napravljah četiri dana kasnije - primijetio je sudac Darijo Lokas prije nego što je usvojio zahtjev obrane da svjedoci zbog nedolaska plate trošak neodržanog ročišta. Tarik, Lejla i Fehima tako bi trebali solidarno platiti svatko po 2000 kuna sudskih troškova. 

Optužena spremačica je zatražila da se sa suđenja isključi javnost jer zbog pritiska medija ne može pronaći novo zaposlenje. Sudac je to odbio i novu raspravu zakazao u rujnu. 

Za to su se vrijeme glumac i bivša Miss Hrvatske sa sinovima Dinom (13) i Armanom (9) odmarali u mondenom turskom kompleksu Nirvana Lagoon s pet zvjezdica kraj Antalyje. Svojim su se ljetovanjem pohvalili i na društvenim mrežama. Tarik je odmor odlučio provesti aktivno, pa je iskoristio vrijeme i za trening u hotelskoj teretani.

Dukati, burme, briljanti

- Vani je ugodnih 45 stupnjeva pa sam se odlučio oznojiti pod klimom - rekao je Filipović. Za uspomenu se fotografirao i u Kemeru te našalio da ga planine podsjećaju na Biokovo. Bračni par je za putovanje odabrao turističku agenciju iz BiH, gdje su nedavno posjetili obitelj u Zenici.

Podsjetimo, spremačica Jurilj je Filipovićima, prema optužnici, iz njihova doma na zagrebačkoj Kustošiji, gdje je 2010. čistila, ukrala pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice te jednu s biserima, osam dječjih zlatnih narukvica i šest naušnica, prsten s briljantom od 5000 eura (oko 37.000 kuna), 100 dolara (oko 654 kune) i ostalo. Prijeti joj godina dana zatvora, koliko traži tužiteljstvo.

Tarik je još očaran ljepotom svoje Lejle

Tko te fotografirao, treba ga izliti u bronci, našalio se Filipović ispod fotografije na kojoj je Lejla.

Kad su u pitanju bivša Miss Hrvatske te sinovi Dino i Arman, glumac rado preuzima ulogu fotografa. U Turskoj uživaju u čarima prirodnih ljepota i hrane, a pohvalili su se i ugodnim smještajem.ž

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Mthesecond 06.07.2017.

    Lejla simpatična,nenametljiva,samozatajna,fina žena,ne može čovjek reći ništa loše o njoj,ali taj Tarik...antipatičan do bola,iritantan do bola,to se neda opisati riječima...Haha...Sav ufuran,uglumio se,forsira se čovjek na veliko...Jedan od onih tipova koji se vole praviti pametni,glumiti nekog,nešto pred drugima...Ne dopada mi se nikako njegov nastup...A nekad je bio čist ok,bio mi je ok kao voditelj milijunaša...Pamtim ga još s njegovih početaka kad je bio mladac,kao glumca,kao tv lice...Jedno od prvih tv iskustava mu je bila skrivena kamera koju je vodio s Nives Ivanković...Tad je djelovao kao fin mladić,a ovo danas...Sve sam rekao...

  • [̲̅w̲̅] 06.07.2017.

    Ja još tri dana pa ne idem na more.

  • belizagrebgrad 06.07.2017.

    Sad su doma, poslije dolaze u Zagreb na godišnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare