Obavijesti

Show

Komentari 104

Tarik i Lejla Filipović nisu došli u sudnicu jer uživaju u Turskoj

Tarik i Lejla Filipović nisu došli u sudnicu jer uživaju u Turskoj
1

U RUJNU NA ROČIŠTE Dok je optužena spremačica Anica čekala supružnike Filipović i Lejlinu majku u sudnici, oni su s djecom uživali na turskoj plaži

VIDEO

Bračni par Tarik (45) i Lejla Filipović (40) te njezina majka Fehima Šehović nisu se pojavili na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu u srijedu, gdje su trebali svjedočiti protiv njihove bivše spremačice Anice Jurilj (50). Njoj sude za krađu zlatnine vrijedne oko 150.000 kuna.

Njihov odvjetnik Nikola Badovinac sudu je dostavio podnesak u kojem se supružnici Filipović ispričavaju za svoj nedolazak jer su na odmoru u Turskoj.

- Oni su otputovali izvan Hrvatske. Riječ je o putovanju koje su planirali puno prije rasprave. Sljedećeg puta će sigurno doći - rekao je Badovinac. Nije znao gdje je Tarikova punica, koja je također uredno preuzela poziv i nije ispričala nedolazak na raspravu. Badovinac je u spis predao i predračun putničke agencije za navedeno putovanje na kojemu je datum 22. svibnja.

Anica ne može naći posao

- Ročište na koje su bili pozvani kao svjedoci bilo je 18. svibnja. Predračun je napravljah četiri dana kasnije - primijetio je sudac Darijo Lokas prije nego što je usvojio zahtjev obrane da svjedoci zbog nedolaska plate trošak neodržanog ročišta. Tarik, Lejla i Fehima tako bi trebali solidarno platiti svatko po 2000 kuna sudskih troškova. 

 

Kemer...a iza k'o Biokovo☺

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

Optužena spremačica je zatražila da se sa suđenja isključi javnost jer zbog pritiska medija ne može pronaći novo zaposlenje. Sudac je to odbio i novu raspravu zakazao u rujnu. 

Za to su se vrijeme glumac i bivša Miss Hrvatske sa sinovima Dinom (13) i Armanom (9) odmarali u mondenom turskom kompleksu Nirvana Lagoon s pet zvjezdica kraj Antalyje. Svojim su se ljetovanjem pohvalili i na društvenim mrežama. Tarik je odmor odlučio provesti aktivno, pa je iskoristio vrijeme i za trening u hotelskoj teretani.

Dukati, burme, briljanti

- Vani je ugodnih 45 stupnjeva pa sam se odlučio oznojiti pod klimom - rekao je Filipović. Za uspomenu se fotografirao i u Kemeru te našalio da ga planine podsjećaju na Biokovo. Bračni par je za putovanje odabrao turističku agenciju iz BiH, gdje su nedavno posjetili obitelj u Zenici.

 

Vani ugodnih 45°🔥🔥🔥pa se odlučih oznojiti pod klimom💪💪💪 #centrotours #kemer #aaaajmoooooooo

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

Podsjetimo, spremačica Jurilj je Filipovićima, prema optužnici, iz njihova doma na zagrebačkoj Kustošiji, gdje je 2010. čistila, ukrala pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice te jednu s biserima, osam dječjih zlatnih narukvica i šest naušnica, prsten s briljantom od 5000 eura (oko 37.000 kuna), 100 dolara (oko 654 kune) i ostalo. Prijeti joj godina dana zatvora, koliko traži tužiteljstvo.

 

#viewfromroom #kemer #antalya #turkey #centrotours

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

Tarik je još očaran ljepotom svoje Lejle

Tko te fotografirao, treba ga izliti u bronci, našalio se Filipović ispod fotografije na kojoj je Lejla.

Kad su u pitanju bivša Miss Hrvatske te sinovi Dino i Arman, glumac rado preuzima ulogu fotografa. U Turskoj uživaju u čarima prirodnih ljepota i hrane, a pohvalili su se i ugodnim smještajem.ž

 

💛💛💛💛💛

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...