To je to što me zanima!

Tarik i Lejla: Valentinovo je nama skoro svaki dan

Nekoliko dana prije puta na Berlinale sin Tarika i Lejle proslavio je prvi rođendan. Za vrijeme festivala njihove sinove čuvali su glumčevi roditelji
Vidi originalni članak

Na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Berlinu pozornost je plijenila supruga Tarika Filipovića Lejla. Blistala je u crnoj šljokičastoj haljini, a mnogi su mislili da je riječ o poznatoj glumici. Tarik je na Berlinaleu promovirao svoj posljednji film "Oluja" u kojem glumi odvjetnika srpskog ratnog zločinca. Uloga u političkom trileru njemačkog redatelja Hans-Christiana Schmidta mu je bila prva uloga na engleskom jeziku.
- Budući da je Lejli ovo bio prvi posjet Berlinu, puno smo se šetali i obilazili gradske znamenitosti - otkiva glumac za Story.
Dok su bili u Njemačkoj, njihove sinove Armana i Dina čuvali su Tarikovi roditelji, a s njima su bili u neprestanom telefonskom kontaktu. Arman je nedavno proslavio prvi rođendan.
- Priredili smo mu malu proslavu. Nije uspio ugasiti svoju prvu svjećicu, još je premalen, ali je prstićima pokupio šlag s torte - otkriva Tarik i dodaje da on i Lejla ne slave Dan zaljubljenih budući da je njima svaki dan kao Valentinovo.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nevidljiv_ca 12.02.2009.

    Lijepo je da su sretni a ja uopce neslavim nikakav praznik jer nesmatram da trebam nesto nametnuto da slavim.Bog!

  • trešnja 12.02.2009.

    Zašto ste tako ljubomorni,oni su zreli ljudi sa nekakvim lošim iskustvima koji znaju cijeniti ovo što sad imaju,a komentatorima nikad dosta zlobe...pa tko bi vama ugodio.Ako se netko tuče i svađa - kažete dosadan,a ko kaže kako im je dobro u vezi - kažete,preserava se i napuhuje.Dajte se jednom opustite i ne osuđujte sve što vam se nađe na vidokrugu !!!!!!

  • marin.0202 12.02.2009.

    samo lud misli da je ljubav vjecna, dok je kasica puna i ljubavi ima a kad je zrak u njoj i ona je takva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare