To je to što me zanima!

Tarik s kamerom u ruci asistirao u rađaoni: 'Babica mi je rekla - Past ćeš u nesvijest sto posto!'

Voditelj Tarik Filipović gostovao je u podcastu i odgovorio na mnoštvo pitanja. Otkrio je kako ga je velikan Mustafa Nadarević 'digao' na foru te kako su mu htjeli smjestiti za pljačku
Vidi originalni članak

Voditelj Tarik Filipović (49) gostovao je u podcastu 'Skip or beep' i otkrio zanimljive detalje iz privatnog i poslovnog života. Kako kaže, prvi poljubac sa suprugom Lejlom (44) nikad nije zaboravio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lejla je definitivno leptir koji mi je sletio na rame i koji me odnio nekim najljepšim putem u životu, baš kada sam pomislio da mi je dosta muško-ženskih odnosa, svega toga u čemu se ponekad teško snalazim. Tako da se i taj poljubac uklapa u ovih 15 godina koliko smo zajedno - rekao je voditelj. 

Na porodu sina Armana (13) bio je s kamerom u ruci, a snimao je sa strane, estetski:

- Naša babica Blaženka je govorila - Ti ćeš pasti u nesvijest, sto posto. U tom trenutku kad je moj Arman došao na svijet dali su mi škare pa sam pupčanu vrpcu prerezao. Sve ima lijepo zabilježeno. I onda united colors of Benetton, Lejla žuta, ja crven, on ljubičast… - ispričao je.

Ispričao je urnebesnu foru koju mu je na setu 'prodao' veliki Mustafa Nadarević, kad ga je uvjerio da mu je nanio ozbiljnu ozljedu:

- Vješto sam ga udario nogom u butinu za scenu amortizirajući udarac, a nakon toga se nije pojavio na ručku. Kad sam ga pitao što je bilo, skinuo je hlače i suznih očiju mi pokazao najveći podljev koji sam ikada vidio. Doživio sam blagi šok, mislio sam da me nitko ne može dići na foru - nasmijao se.

Jednom prilikom svjedok pljačke uputio je policiju upravo na Tarika, tvrdeći da je on opljačkao zlatarnicu. Tarik je isprva mislio da je riječ o šali, pa se nije javio policiji na telefon:

- Svjedok je rekao da je vidio dečka koji vodi 'Skrivenu kameru'. Dođem u policiju i rekoh - nisam, što vam je. Srećom, dan prije sam bio u Zadru, a dan poslije na gostovanju. 

Uvijek dobro raspoloženi voditelj otkrio je kad je posljednji put plakao:

- Kad je nogometaš Eriksen pao. Bio sam stvarno šokiran jako.

POGLEDAJTE KAKO JE NA SCENE IZ JUŽNOG VETRA REAGIRAO MIODRAG RADONJIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Predator46 20.07.2021.

    Zbljuv, najbahatiji, najiritantniji , najumišljeniji zaposlenik katedrale duha. Lik misli da je boga za jaja uhvatio. To bi trebalo vratit nazad otkud je doplazilo. 

  • c_r_o_a_t 20.07.2021.

    Kad dodes sa bosanskog brda I u Zagrebu postanes veliki navijac Hrvatske, purger I s godinama dio visokog drustva... Covjek je toliko antipatican da boli a sve sto ima omogucio mu hrt... Odnosno ljudi koji placaju pretplatu... Sigurno nije od izvrsne glume zaradio

  • valentina marić 20.07.2021.

    meni osobno jedan od najiritiranijih i najantipatičnijih lica na TV-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare