Show

Komentari 38

Tarik s kamerom u ruci asistirao u rađaoni: 'Babica mi je rekla - Past ćeš u nesvijest sto posto!'

Tarik s kamerom u ruci asistirao u rađaoni: 'Babica mi je rekla - Past ćeš u nesvijest sto posto!'

Voditelj Tarik Filipović gostovao je u podcastu i odgovorio na mnoštvo pitanja. Otkrio je kako ga je velikan Mustafa Nadarević 'digao' na foru te kako su mu htjeli smjestiti za pljačku

Voditelj Tarik Filipović (49) gostovao je u podcastu 'Skip or beep' i otkrio zanimljive detalje iz privatnog i poslovnog života. Kako kaže, prvi poljubac sa suprugom Lejlom (44) nikad nije zaboravio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Lejla je definitivno leptir koji mi je sletio na rame i koji me odnio nekim najljepšim putem u životu, baš kada sam pomislio da mi je dosta muško-ženskih odnosa, svega toga u čemu se ponekad teško snalazim. Tako da se i taj poljubac uklapa u ovih 15 godina koliko smo zajedno - rekao je voditelj. 

Na porodu sina Armana (13) bio je s kamerom u ruci, a snimao je sa strane, estetski:

- Naša babica Blaženka je govorila - Ti ćeš pasti u nesvijest, sto posto. U tom trenutku kad je moj Arman došao na svijet dali su mi škare pa sam pupčanu vrpcu prerezao. Sve ima lijepo zabilježeno. I onda united colors of Benetton, Lejla žuta, ja crven, on ljubičast… - ispričao je.

Ispričao je urnebesnu foru koju mu je na setu 'prodao' veliki Mustafa Nadarević, kad ga je uvjerio da mu je nanio ozbiljnu ozljedu:

- Vješto sam ga udario nogom u butinu za scenu amortizirajući udarac, a nakon toga se nije pojavio na ručku. Kad sam ga pitao što je bilo, skinuo je hlače i suznih očiju mi pokazao najveći podljev koji sam ikada vidio. Doživio sam blagi šok, mislio sam da me nitko ne može dići na foru - nasmijao se.

Jednom prilikom svjedok pljačke uputio je policiju upravo na Tarika, tvrdeći da je on opljačkao zlatarnicu. Tarik je isprva mislio da je riječ o šali, pa se nije javio policiji na telefon:

- Svjedok je rekao da je vidio dečka koji vodi 'Skrivenu kameru'. Dođem u policiju i rekoh - nisam, što vam je. Srećom, dan prije sam bio u Zadru, a dan poslije na gostovanju. 

Uvijek dobro raspoloženi voditelj otkrio je kad je posljednji put plakao:

- Kad je nogometaš Eriksen pao. Bio sam stvarno šokiran jako.

POGLEDAJTE KAKO JE NA SCENE IZ JUŽNOG VETRA REAGIRAO MIODRAG RADONJIĆ:

Najčitaniji članci