To je to što me zanima!

Tarik u emotivnom oproštaju: Ovo je doviđenja, ne i zbogom

Filipović će od jeseni ponovno voditi kviz 'Tko želi biti milijunaš', a Potjeru će preuzeti Joško Lokas
Vidi originalni članak

Posljednja epizoda kviza Potjera prije ljetne pauze bila je ujedno i posljednja uopće za Tarika Filipovića (47). Voditelj će se od jeseni vratiti 'svome' Milijunašu, a ukupno je snimio čak 826 epizoda Potjere. U oproštajnom duhu, lovci i lovkinja Morana Zibar otvorili su Tarikovu oproštajnu potjeru prigodnom tortom i govorom, a voditelj im je s knedlom u grlu zahvalio. 

- Posebno me raduje što u svojoj posljednjoj Potjeri imam čast najaviti da će kviz igrati četiri igračice koje se ne poznaju od ranije - rekao je Tarik te potvrdio kako se zaista radi o pomalo posebnoj emisiji. 

U Tarikovoj posljednjoj Potjeri natjecateljice je 'lovio' Dean Kotiga (31), a zanimljivo, jedna od natjecateljica dobila je na ploči pitanje upravo o Milijunašu. 

- Tko je autor stripova 'American Splendor', a kojeg je u istoimenom filmu glumio Paul Giamatti - posljednje je pitanje koje je lovcu postavio Tarik, a nekoliko sekundi prije isteka vremena Kotiga je odgovorio točno i time dostigao 13 točnih odgovora koliko su skupile natjecateljice. Tražilo se ime renomiranog stripaša Harveyja Pekara. 

OD JESENI OPET KVIZ Tarik se vraća 'Milijunašu': Žao mi je što ću napustiti 'Potjeru'

Tarik je, uz žal što ekipa nije osvojila novac, rekao nekoliko lijepih riječi o svojim lovcima, nazvavši ih pritom 'pravim zvijezdama' emisije. Prisjetio se i Mirka Miočića te pozvao Joška Lokasa (47) koji će preuzeti vođenje Potjere od jeseni.

S gledateljima se oprostio rekavši kako je ovo samo doviđenja, a ne i zbogom, dok je Lokas u sličnom tonu pozdravio gledatelje i rekao kako će on samo čuvati mjesto dok Tarika nema. 

Kviz 'Tko želi biti milijunaš' na HRT-u se prikazivao osam godina, od 2002. do 2010., a kroz sedam sezona emitirali su 521 emisiju. Nije tajna kako je baš Milijunaš Tarikova prva ljubav i jednom kad se ukazala prilika za novim - starim angažmanom, Filipović nije mogao reći ne. Ostaje za vidjeti hoće li se jednog dana voditelj možda na sličan način vratiti i Potjeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • milano 14.06.2019.

    Al kud baš Lokas??? Nije on tip za Potjeru, nema "ono nešto", nema smisla za humor, nije duhovit, nema ništa što je Tarik imao.

  • nnjmkd 14.06.2019.

    Volim sva tri kviza, psihički se odmorim, a i malo vježbam moždane vijuge. Kad uđete u 50-te dobro dođe malo rekreirati sive stanice.

  • 14.06.2019.

    Lokas mi je jako loš za Potjeru... šteta, to je bio najbolji kviz sa Tarikom i lovcem Deanom Kotigom koji je jako zanimljiv za razliku od dosadnjikavog Kreše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare