To je to što me zanima!

Tarikova Lejla mami uzdahe u Istri: 'Tijelo ti je bombastično'

Filipovići godinama ljetuju u Istri. Lejla na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s odmora, a njezini pratitelji odmah 'bacaju' komentare čim pozira u kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (43) već neko vrijeme sa svojom obitelji uživa u istarskim Rakovcima. Ona i njezin suprug, voditelj Tarik Filipović (48), borave u svojoj kući za odmor. 

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Tarikom Filipovićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lejla je nekoliko fotografija s ljetovanja podijelila na društvenim mrežama. Ponovno je pokazala kako je vrijeme za nju gotovo stalo. Pozirala je u jednom od svojih kupaćih kostima minimalističkog dizajna i s gaćicama povišenog struka, a kombinirala ga je sa sivo-bijelim kaftanom i sivim turbanom.

Njezini pratitelji pohvalili su je na račun njezina izgleda u komentarima.

- Ljepotica, posebna si. Tijelo ti je bombastično - pisali su joj. 

HVALI SE NA INSTAGRAMU Lejla Filipović pokazala vitku liniju: 'Za tebe je vrijeme stalo'

Lejla je ranije otkrila kako nikada nije bila na dijeti, ali se trudi hraniti zdravo. S Tarikom redovito ide u teretanu, ali kaže kako dobru liniju zahvaljuje dobrim genima. 

Filipovići godinama odmaraju u Istri, a kamena prizemnica od 60-ak kvadrata s prostranom okućnicom i bazenom na rubu sela Rakovci pokraj Poreča u njihovom je vlasništvu još od 2008. godine.

Lejla i Tarik u braku su 13 godina. Vjenčali su se nakon godinu dana veze te imaju sina Armana (12) i Dinu (17). 

- Lejla ima osobine žena koje sam kao dijete gledao s divljenjem. Toplinu  i ljudskost, a uz to je i veliki borac. A donekle je utjecala i na moj stil života. Nikad nisam bio problematičan, ali sam volio ulicu i kafiće više od boravka u kući. Lejla mi je dala ravnotežu - izjavio je Tarik jednom prilikom.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sebastian 25.07.2020.

    Zavist i ljubomora su najgore osobine,

  • Rara Avis_1 24.07.2020.

    baš je lady

  • ucjena 24.07.2020.

    Ja se skamenio. kako je seve prominila ime, baš je bombestičina,

Komentiraj...
Vidi sve komentare