To je to što me zanima!

Tata će presudit sinu: Juričići opet zajedno pred kamerama

OPAKI OTAC Pero Juričić dobio je ulogu kojom će odlučiti o sudbini svojega sina Filipa. Upravo će njegov lik u seriji 'Larin izbor' osloboditi ili osuditi negativca Dinka
Vidi originalni članak

Zločesti dečko sapunice Nove TV slučajno će ubiti Šimuna Santinija, kojega glumi Branimir Popović. Pred strogim sucem branit će ga odvjetnik kojeg igra Goran Grgić. Još se ne zna hoće li Dinko ići u zatvor.

Producenti sapunice “Larin izbor” za ulogu suca odabrali su Peru Juričića (68), oca Filipa Juričića (32) koji u seriji igra nepopravljivog Dinka. Ne zna se kada će se epizode suđenja emitirati, ali doznajemo kako će to vjerojatno biti u svibnju ili lipnju. Od strogog i pravednog suca Dinka će braniti odvjetnik kojega glumi Goran Grgić. Još se ne zna hoće li Pero osuditi ili možda pustiti svojeg sina.

To nije prvi put da otac i sin Juričić glume zajedno. Igrali su u “Ljubavi u zaleđu” i u predstavi “Ondine”.

Pero je na početku Filipove karijere ujedno bio i njegov najžešći kritičar. Otac Pero gledateljima je poznat kao gradonačelnik Sinković iz “Ville Marije”. Zbog popularnosti negativnog i promišljenog gradonačelnika lik je prebačen i u drugu sapunicu “Ljubav u zaleđu”.

- Nije uvijek lako igrati negativca. Dok je tata glumio Sinkovića, sjećam se kako mu je pekar prijetio da će ga izmlatiti. Jednostavno, živciralo ga je koliko je zločest - rekao je Filip.

Otkad se “Larin izbor” emitira, ulogu najpopularnijeg negativca od njega je preuzeo sin Filip.

- Bakice mi u kvartu vole reći ‘Zločesti ste’, ali sa smiješkom. Kad se i ja njima nasmiješim, uvjere se da nisam negativac poput Dinka - kaže mladi Juričić.

Otac i sin Juričić su vrlo povezani pa doznajemo da se na setu super zabavljaju. Donedavno su i živjeli zajedno, a doznajemo kako se prije tri mjeseca Filip uselio u svoj stan koji je kupio od kolegice Dore Fišter. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ice age 09.04.2013.

    nacionalno veselje će biti kad ova ludara od Larinog izbora završi

  • PijaniKukurik 05.04.2013.

    ma čekaj.......ovi larin izbor jos traje??????

  • šiš 05.04.2013.

    Filip mi je super glumac,mrak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare