To je to što me zanima!

Tata Grubnić nada se da će mu Marko podariti unuke

Knjigu “Otkrit ću vam tajnu” tata daruje poslovnim partnerima. Obišao je sve kisoke u Garešnici i Pakracu kako bi kupio što više primjeraka
Vidi originalni članak

Sve do promocije nisam znala da je knjigu posvetio meni. Ganuo me do suza, ispričala je majka Modnog Mačka, Branka Grubnić. Oduševljena je literarnim djelom svoga sina. Sve što je napisano je, kaže, i sama zajedno s njime proživljavala. Tata Veljko Grubnić obišao je sve kioske u Garešnici i Pakracu kako bi kupio što više primjeraka koje poklanja poslovnim partnerima. Nekoliko primjeraka će kupiti za arhivu kako bi se jednom mogao knjigom pohvaliti svojim unucima.
- Ponosan sam jako na sina. Najdraži mi je završni dio knjige, gdje Marko kaže da je sada vrijeme da se okrene jednom ozbiljnijem segmentu života. To su brak i djeca - naglasio je Branko nadajući se da će mu Marko uskoro podariti unuke.
Ocu je žao što mnogi nisu shvatili Markove vrijednosti koje su mu oni kao roditelji usadili.
- Marko je iskren i pošten, ali sada se stvari lagano slažu na mjesto - kaže Branko koji svom sinu nerijetko pomaže.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • tenerife 12.07.2009.

    Bravo..Marko...uz tebe smo....!.

  • vajkic 12.07.2009.

    kad ga vidim sa ovom torbom, 100 % sam sigurna da ce im podariti unuke...

  • kalimeroNa2 11.07.2009.

    Od retardiranih roditelja ne moze ni dijete bit bolje. Umjesto da ga je stari primio za gudu i reko, sine, od danas vise ne sramotis obitelj!!! Ovako, karakterni su svi skupa ko proljev na cesti...Vidli starci da se mali guzi za lovu pa se i oni naprcili da dobiju malo. Odvratni su!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare