To je to što me zanima!

Tata Tonči Huljić otkrio: 'Hani je gotov porodljini, vraća se na pozornicu za Melodije Jadrana'

Hana je prošle godine s Tončijem nastupila na 'Misi Mediterana' u sklopu festivala Zagreb Classic i to svega tri tjedna prije poroda...
Vidi originalni članak

Jako mi je drago što opet dolazimo u Galeriju Meštrović. Svi me pitaju kada ću opet u Split, ali evo odgovora, rekao je Tonči Huljić (61), koji će na nadolazećem festivalu 'Melodije Jadrana' nastupiti s kćeri Hanom.

 

- Hana je prošle godine bila na porodiljnom, ali sada nastupa u Misi Mediterana - otkrio je tata Huljić na jučerašnjoj najavnoj press konferenciji za 'Melodije Jadrana'. 

DETALJI NOVE VEZE Danijela Martinović opet ljubi: Zbog Graše je plakala, a dečko inspektor riješio je njen slučaj

Prvi dan festivala nadolazećeg bit će rezerviran upravo za sakralni pop koncert ‘Misa Mediterana’ skladatelja Tončija Huljića i Hane Huljić. 'Melodije Jadrana' organizira bivši dugogodišnji direktor Splitskog festivala Tomislav Mrduljaš, a održati će se od 23. do 25. lipnja. 

Prisjetimo se, Hana i pjevač Petar Grašo (47) ljetos su dobili kćerkicu Albu. Obitelj je nedavno bila viđena u zajedničkoj šetnji splitskom lučicom. 

Hana je prošle godine s tatom Tončijem nastupila na 'Misi Mediterana', koja se održala u sklopu festivala Zagreb Classic i to svega tri tjedna prije poroda. Nosila je dugačku bijelu haljinu, a mnogi su primijetili njezinu vitku figuru i zaključili da uopće ne izgleda kao da je u osmom mjesecu trudnoće. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • evo me opeet 12.04.2023.

    Tata se mora slušati. Ako on kaže da je gotov porodiljni onda je gotov 🤣

  • Renama 12.04.2023.

    Moš misliti

  • mdcro24 12.04.2023.

    Ova nema veze s pjevanjem antitalent kojeg tata gura

Komentiraj...
Vidi sve komentare