Show

Komentari 104

Danijela Martinović opet ljubi: Zbog Graše je plakala, a dečko inspektor riješio je njen slučaj

Danijela Martinović opet ljubi: Zbog Graše je plakala, a dečko inspektor riješio je njen slučaj

Danijela Martinović prije dvije godine prekinula je s Petrom Grašom nakon 24 godine veze. Grašo se potom oženio s obiteljskom prijateljicom Hanom Huljić. Danijela se s novim dečkom u tajnosti viđa u Zagrebu

O novom dečku Danijele Martinović (51) nakon prekida s Petrom Grašom (46) šuška se u kuloarima od početka godine. Još tad se govorilo da je riječ o zaposleniku policije, a Gloria sad donosi intervju pjevačice u kojem je potvrdila kako je riječ o kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću (49).

- Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je Danijela Gloriji.

POGLEDAJTE KAKO DANIJELA GLEDA NA SAMOĆU:

Poznati na finalnoj večeri  Splitskog festivala

Na pitanje ima li u njihovoj ljubavnoj priči temelja za scenarij nekog ljubavnog filma, pjevačica je odgovorila:

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena.

Nedavno smo razgovarali s Danijelinim susjedima na zagrebačkom Bundeku gdje splitska pjevačica posljednjih godina živi.

- Dobro je da je prekinula s Grašom, ona je stvarno dobra osoba. Prije mi je djelovala malo zamišljeno, no sad je stalno sretna i nasmijana, valjda zbog novog dečka. Priča se po kvartu da ima novog dečka, no ja ga osobno nisam vidjela – rekla nam je tad jedna susjeda.

storyeditor/2022-10-06/PXL_140222_91991307.jpg

Naime još dok je bila u vezi s Grašom, Danijela je većinu vremena, rekli su nam tad njihovi zajednički prijatelji, bila u Zagrebu. Više joj je odgovarao život u metropoli. Grašo je pak uglavnom bio u Splitu, a dao je i renovirati stan u centru grada pod Marjanom u kojem su živjeli. Upućeni tvrde da je veza Danijele i Graše počela pucati već tad zbog udaljenosti. Navodno su se s vremenom doslovce udaljili jedno od drugog. U konačnici su potvrdili prekid svoje 24-godišnje veze na proljeće 2021. iako upućeni tvrde da je prekida bilo i ranije. Jednom je tako Danijela plakala prijateljici zbog neslaganja.

Priča da su Grašo i Hana Huljić (32) u vezi odjeknula je Splitom pretprošlo ljeto kad su viđeni u mondenom kafiću na Rivi u kojem su se, tvrde kuloari, ispod stola držali za ruke. Nekoliko mjeseci poslije, na jesen, Grašo i Hana fotografirani su u šetnji Zagrebom, što je bila konačna potvrda njihove veze. Hana je ubrzo ostala trudna, a par je sretnu vijest saopćio roditeljima za Božić. U veljači prošle godine vjenčali su se u Splitu, kćer Albu dobili su ljetos u sedmom mjesecu, a na prvu godišnjicu braka, prije desetakak dana, proslavili su krštenje kćeri u Grašinom bivšem restoranu na Sustipanu s 200-tinjak uzvanika. Samo krštenje bilo je obavljeno dva dana ranije u tajnosti nakon čega je uslijedio obiteljski ručak u splitskom restoranu.

Danijela se pak nakon prekida s Grašom posvetila karijeri, ali i duhovnosti. Imala je i slavljenički koncert u Lisinskom povodom 30 godina karijere. Upućeni kažu da je nakon Graše i konačnog preseljenja u Zagreb promijenila i krug prijatelja. Svoj privatan život strogo je držala za sebe.

Najčitaniji članci