To je to što me zanima!

Tatjana Dragović dolazi na RTL ako Vanji daju otkaz?

Vanja Halilović ipak nije dobila otkaz, unatoč navodnom ultimatumu supruge Gorana Ivaniševića. Ne želi da zajedno rade u istoj tvrtki
Vidi originalni članak

U novoj RTL-ovoj emisiji “Hrvatski top-model” veliku ulogu trebala bi imati Tanja Dragović (29). Nekad svjetski uspješna manekenka sudjelovanje u emisiji navodno je uvjetovala time da Vanja Halilović (22) dobije otkaz jer, šuška se na RTL-u, nije htjela raditi u istoj tvrtki s ljubavnicom svog nevjenčanog supruga Gorana Ivaniševića. Mediji su prije godinu dana naveliko pisali o Goranovoj aferi s voditeljicom “Exkluziva”. Prestali su kad su Goran i Tanja Dragović objavili da čekaju drugo dijete. Vanja Halilović jučer nije htjela razgovarati o poslovnim problemima.
- To ću riješiti s ljudima s posla - rekla je Vanja.
RTL je priopćio da je ugovor s Vanjom obnovljen krajem 2007. i da ostaje zaštitno lice zvjezdanog magazina. “Top-model” je licencna emisija koju vode supermodeli, a u Hrvatskoj bi to trebala raditi Tatjana Jurić. Šuška se da je to upitno jer Tanja Dragović želi više prostora u emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_21159 24.01.2008.

    pa ova dragovićka se jedanput zove tanja a drugi put se zove tatjana????\' a kaj si ona umišlja ko je ona da bi se morali neki otpustitisa telke kako bi ona došla radit a glupi direktori i šefofi joj još plate za to...ma ajde molim te....ako joj ne pašu kolege nek si traži drugdje posao...neki bi bili sretni da rade kao čistaći za 1500kn mjesečno a ona bi još i birala a plaća joj je minimalmo 10000kn po emisiji...ma ajde molim te..

  • XXL 24.01.2008.

    sve je to glupo i žalosno .ako ju je muž varao zašto još živi s njim jer je veća sponzoruša od svih drugih .Ljuti se na nju kao da ga je ona odvukla u krevet.

  • Ivana ST 24.01.2008.

    ...zapravo je fascinantno koliko podsjećaju jedna na drugu.. Vanja je mlađe i svjetlije izdanje Tatjane D..

Komentiraj...
Vidi sve komentare