To je to što me zanima!

Gdje je Goran? Tanja Dragović na Zrću tulumarila s dečkima...

Manekenka je s Vanjom Mamić i prijateljem, slovačkim top modelom Krištofom Králikom ispijala koktele u klubu u središtu Novalje. Kasnije su otišli u Papayu
Vidi originalni članak

Dok je tulumarila na Zrću, Tatjani Dragović (34), grleći je s leđa, prišao je Marko Šimić (24). Bivša manekenka se, čim se okrenula i vidjela ga, odmaknula od njega. Nije bila nimalo oduševljena.Tatjana je s prijateljicom Vanjom Mamić (40) i prijateljem, slovačkim top modelom Krištofom Králikom (20) ispijala koktele u klubu u središtu Novalje. Oko jedan sat iza ponoći zaputili su se u Papayu.

Dok je supruga Gorana Ivaniševića (40) plesala na glazbu nizozemskog DJ-a Armina Van Buurena, do nje je s prijateljem došao Šimić. Popričali su kratko, a zatim je nastavila plesati s Krištofom.

Šimić ju je cijelo vrijeme krajičkom oka promatrao. U klubu su ostali do jutarnjih sati. Nije poznato jesu li zajedno otišli u apartman. Dok se Tatjana zabavljala, suprug Goran Ivanišević ostao je u Zagrebu. Bivši tenisač, doznajemo, bio je s kćeri Amber Marijom (9) i sinom Emanuelom (4).

Idi na 24sata

Komentari 67

  • lolita 29 21.07.2012.

    Tatjana pa gdje su ti djeca? stalno se naslikava za novine a djece ni u mislima!!!! ili onaj papak goran čuva djecu?

  • Ovca009 21.07.2012.

    Odlično, sjajna navjestica

  • anonimus1 21.07.2012.

    ova "napumpana" je pokazala tko je a pogotovo kako je dobra majka...toliko o obiteljski nastrojenom mentalitetu znane skupine..sve odreda prave

Komentiraj...
Vidi sve komentare