To je to što me zanima!

Tatjana Dragović u bikiniju sjela na stol i izvila bokove, Jelena Rozga ju hvali: 'Čudo prirode'

Dragović je pozirala u popularnom restoranu Zuma Mykonos, a za dan na moru odjenula je minijaturni rozi bikini. Kako bi se zaštitila od sunca na glavu je stavila šiltericu
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Tatjana Dragović (44) uživa u ljetovanju na grčkom Mikonosu, a tamo je sa svojim partnerom glazbenikom Vlahom Arbulićem (32). Svoje pratitelje svakodnevno oduševljavaju vrućim fotkama, a sada je Tatjana pokazala svoje vitko i istrenirano tijelo u badiću kojeg je pohvalila i Jelena Rozga (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon objave u zavodljivoj crnoj haljini otvorenih leđa, na oduševljenje brojnih, Tatjana je pozirala u mini badiću i pokazala kako i dalje izgleda besprijekorno, kao u manekenskim danima. 

Bivša manekenka pozirala je u popularnom restoranu Zuma Mykonos, a za dan na moru odjenula je minijaturni rozi bikini. Kako bi se zaštitila od sunca na glavu je stavila šiltericu.

PONOSNA NA SVOJE OBLINE Sandra Bagarić javila se s mora: 'Znam da imam celulit i veliko dupe, ali baš se dobro osjećam'

Teško je bilo ne primijetiti njezine istrenirane noge koje je dodatno izdužila gaćicama podignutim visoko prema struku, ali i bujne grudi.

Njezina fotografija prikupila je nešto više od 1800 lajkova, a u komentarima su je pohvalila i mnogi poznati. Odmah se javio i njezin Vlaho, fotografkinja Silvia Dvornik, a i splitska pjevačica Jelena Rozga koja joj je napisala: 'Čudo prirode'.

CIJENA PRAVA SITNICA Žene Gorana Ivaniševića imaju isti ukus? Izabrale su jednake haljine, a evo koliko koštaju...

- Sad će kanaderi; Prekrasna; Ti si žena sa druge planete,definitivno; Savršena - nizali su se komplimenti.

Inače, i njezin partner Vlaho Arbulić nedavno je pokazao svoju besprijekornu figuru s ljetovanja, a pozirao je samo ogrnut ručnikom. U prvi plan upali su njegov isklesani torzo, brojne tetovaže te preplanuli ten. Glazbenik očito puno vremena posvećuje treniranju i zdravoj prehrani, stoga ne izostaju ni rezultati.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 03.08.2022.

    A koji problem imaju, stvarno, te zene...??!! Kako su zivjele prije Instagrama i slicnih tehnologija??? Pa tko normalan ima potrebu slikavati se za objavu javnosti??!....

  • ante1862 02.08.2022.

    Njihahaha

  • Maroosha 29.07.2022.

    Borat trazi badic nazad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare