To je to što me zanima!

Tatjana je 'odijevala' Vlahu, a Nevenu je kolekcija zbunjivala

Brojna poznata lica pohrlila su po dizajnerske krpice po pristupačnim cijenama. Među njima je bila i Barbara Kolar, koja je strpljivo s odjećom čekala u redu, te Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić
Vidi originalni članak

Mnoštvo poznatih pohrlilo je u zagrebačku kavanu u centru grada na VIP šoping večer brenda za koji je novu kolekciju dizajnirao kanadsko-turski dizajner Erdem Moralioglu.

Večer prije u kavani bio je VIP party pa su uzvanici dobili narukvice s kojima su dan poslije mogli doći u šoping. Manekenka Lidija Lešić došla je bez narukvice. Zaštitari su je pustili u kavanu tek kad je pozvala organizatore.

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli nije bila sigurna drži li u rukama hulahopke ili šal pa je o tome raspravljala s prijateljicom.

Barbara Kolar imala je pune ruke krpica i strpljivo je čekala na blagajni. Vlaho Arbulić je sat i pol prebirao po odjeći, a u odabiru mu je pomagala bivša manekenka Tatjana Dragović. Iva Šarić Leko došla je bez supruga Jerka Leke. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Valerija1988 02.11.2017.

    Tatjana ima dobar ukus za muškarce, bravo Tanja :))

  • Neobična Korisnica 02.11.2017.

    Neka oni nama kupuju skupocjene krpice od par stotina € koje ih zbunjuju, slikavaju se za žutilo i izigravaju modne mačore dok je narod na rubu egzistencije. Ti ljudi nikada nisu se niti zapitali niti volontirali ili čak donirali neku odjeću za potrebite ljude, djecu bez materijalnog pokrića. I onda ih još turite svima na nos s ovim žutilom.

  • 02.11.2017.

    Tatjana dovela sina u šoping!

Komentiraj...
Vidi sve komentare