To je to što me zanima!

Tatjana Jurić: Potkupili su me kolačima da dođem na Narodni

Voditeljica je postala novo lice Narodnog radija. Svakog dana od 10 - 14 sati u eteru Narodnog radija slušateljima će donositi najnovije informacije i domaću glazbu
Vidi originalni članak

Tatjana Jurić (31) novo je lice Narodnog radija, a slušatelji diljem Hrvatske slušat će je svakog tjedna, od utorka do petka u terminu od 10 – 14 sati. Premijerno predstavljanje slušateljima Tatjanu očekuje u utorak.

- Potkupili su me domaćim kolačima da dođem na Narodni, priznajem. Ustvari, potkupili su me domaćom atmosferom u redakciji, domaćim kolačima i najboljom domaćom glazbom. Šalu na stranu, stvarno sam sretna što sam postala dio velike i vesele ekipe najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Radio s tako velikom tradicijom nije mala stvar i zato se već "danas" bacam na posao, točno u 10 sati. Dajte mi par dana da popusti početna nervozna i družimo se svaki radni dan od 10 - 14 sati osim ponedjeljkom jer tad pečem kolače - izjavila je dobro raspoložena nova domaćica Narodnog radija.

Svakog tjedna, od utorka do petka u terminu od 10 - 14 sati Tatjana će slušatelje upoznati s najvažnijim dnevnim temama i aktualnostima. Kratke, sadržajne i zanimljive informacije uz najbolju domaću glazbu, na jedinstveni će način donositi u domove i urede diljem naše zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hasenfefer 07.11.2013.

    ti boca lakše mi je pratiti REP Halijevog kometa nek nju. Koji kolači? Da nije u pitanju zagrebačka kremšnita?

  • Žir3 06.11.2013.

    danas sam ju slušala na poslu, iskreno i nije baš nešto. antonija i druge su puno veselije :)

  • agentLG 06.11.2013.

    Srećo moja imam i ja kolača :D odi odi mic mic ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare