To je to što me zanima!

Tatjana Jurić s Nikkyjem bila na romatičnoj večeri

U restoranu su bili oko sat vremena, a kako je su izašli oko deset sati navečer Vuksan je Tatjanu zagrnuo svojom jaknom jer je vani bilo prohladno
Vidi originalni članak

Prije mjesec dana Tatjana Jurić (27) demantirala je raskid sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksananom (32). Story ih je ovaj tjedan uslikao na romantičnoj večeri u zagrebačkom japanskom restoranu Takenoko. Voditeljica i Nikky držali su se za ruke i osmjeh im nije silazio s lica. U restoranu su bili oko sat vremena, a kako je kad su izašli bilo oko deset sati navečer Vuksan je Tatjanu zagrnuo svojom jaknom jer je vani bilo prohladno. Nikky joj je kao pravi kavalir otvorio i vrata automobila. Tatjana i menadžer se izgleda vole kao i na početku veze.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KujtimShalja 11.06.2009.

    kako me nerviraju parovi koji stalno prekidaju i vraćaju se jedni drugima. Daj tatjana nabvavi si muda i nađi si nekog dečka koji nije menađer ili fucer. Probaj si nabavit pravog muškarca umjesto da okolo šacaš uspješne privatne poduzetnike. Kako ne shvaćaš da ti Bosanci koje bariš te nikad neće doživit ko ravnopravnu ženu nego ko vreću za šamaranje i stroj za čiščenje.

  • dalmosica89 10.06.2009.

    a neš ti vijest...dajte pustite ljude nek prekidaju i mire se, to je njihova stvar...

  • opera 10.06.2009.

    i onda je on otvorio njoj prednja vrata sivog auta koji ima cak i retrovizore,te je ona zakoracila jednom nigom,pa drugom.. usla u auto te se vezala... mislim stvarno,totalno nebitno!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare