To je to što me zanima!

Tatjana Jurić: Sve je moguće kad čovjek voli ono što radi!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pogledajte video-intervju s Tatjanom Jurić, novom zvijezdom 24sata TV-a. Doznajte koje će teme obrađivati njezin talk show, kakve će goste dovoditi i još mnogo toga!
Vidi originalni članak

Tatjana Jurić punom se parom priprema za novi voditeljski angažman. Kako smo već najavili, nova zvijezda 24sata TV-a uskoro dobiva svoj vlastiti talk show Dnevni boravak, a vodit će i glazbenu emisiju Bez struje. 

- Trudit ćemo se imati aktualne teme uz upućene sugovornike - kaže Tatjana te najavljuje kako će emisija sadržavati sve ono što inače volimo prokomentirati na kavi s prijateljima. Njezin je moto da se sve može kad čovjek voli ono što radi stoga se veseli povratku na televiziju nakon dvogodišnje stanke:
- Čini mi se da su dvije godine dovoljno dugo da se zaželim televizije i da se odmorim. Sad je vrijeme za nove TV projekte - tvrdi te najavljuje:
- Bit će zanimljivo, veselim se!

Podsjetimo, prvu emisiju Tatjanina live talk showa Dnevni boravak možete pratiti u utorak, 24. rujna, od 17.20 sati na 24sata TV-u. 

24sata TV možete pratiti na 9. kanalu Max TV-a, B.netu-u, Iskon TV-u, Optima TV-u, H1 TV-u, EVO TV-u i Amis TV-u. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • luka32 24.09.2013.

    super cura

  • mindless_automata 23.09.2013.

    Tko to ne bi volio raditi? Keziti se i guziti po televiziji! Neces ti posla...

  • mjato 23.09.2013.

    tatajana je najbolja voditeljica ako je usporedimo sa sopek kojoj je postavila dva glupava pitanja (vidila juče na reklami za tu fantastičnu novu emisiju) na koja je sopek, onim svojim iritantnim glasom, dala još gluplja dva, nesuvisla odgovora. ako je to kadar iz emisije onda je stvaro vridi gledat :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare