To je to što me zanima!

Tatjana Pašalić: Pomaže za stolom to što sam žena

Tatjana se u posljednje vrijeme bavi igranjem i promoviranjem Texas Holdem pokera. Pokerom se zarazila prije četiri godine dok je bila u Danskoj
Vidi originalni članak

Zagrepčanka je jedina djevojka iz Hrvatske koja profesionalno igra Texas Holdem poker, a nedavno je na turniru u Pragu bila 47. i ujedino najbolje plasirana igračica hrvatske momčadi. Igra je u kratkom vremenu postala popularna, a Tatjana Pašalić (24) je u taj svijet ušla slučajno prije četiri godine dok je živjela u Danskoj.
- Poker boom se tada dogodio u Skandinaviji. Meni je to isprva išlo na živce. Kuća mi je bila puna. Dečki su stalno igrali, a mi cure smo morale biti tiho i gledati TV - otkrila je Tatjana i dodala da su im se kasnije ipak odlučile pridružiti. U trenucima dok ne igra tu zaraznu igru, Tatjana promovira poker na ovim prostorima. U pauzama na turniru piše blog i intervijuira ostale igrače, a prosječan radni dan traje joj i po 12 sati. Iako je takav radni ritam težak za nježniji spol, činjenica da je jedna od rijetkih žena u pokeru - pomaže za stolom.
- Bila sam short stack (malo čipova) u Pragu i jedan igrač pozvao je cijeli stol da mi foldaju big blindove (predaju bez igre) kako ne bih ispala - izjavila je Tatjana. Ona se u slobodno vrijeme bavi fotografijom, a trenutačno snima dokumentarac kojim planira pomoći udruzi "Žene žrtve rata".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_27152 02.01.2010.

    za sve o holdemu upišite u google: thpkr

  • snork 17.10.2009.

    skate?! :)

  • user_36809 17.10.2009.

    danas svi znaju igrat poker... 7/2 off all in

Komentiraj...
Vidi sve komentare