To je to što me zanima!

Tatjanu Jurić cijeli dan zezaju na poslu: Na džepu ostala etiketa

Samo se vi rugajte! Evo, takav mi je dan! A vi, kako ste? - napisala je uz fotografije koje je objavila na Instagram storyju. Na društvenim mrežama su je 'tješili' da se takva greška svakome može dogoditi
Vidi originalni članak

Tatjana Jurić (38) oduševila je svoje kolege na Narodnom radiju stajlingom koji je odjenula u utorak. Ostala joj je etiketa na trapericama, zbog čega su je itekako zafrkavali. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tatjana o smiješnoj situaciji pri ulasku u klub

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Džabe ti nove traperice ako nitko ne zna da su nove', 'Evo, Tajči došla jutros na posao! Pa da je nema, trebalo bi je izmisliti!', pisali su kolege. Fotografirali su je dok je sjedila u radijskom eteru s etiketom na hlačama. 

Cijela situacija bila je smiješna i Tatjani, koja se nije nimalo naljutila na kolege jer su je zadirkivali. 

- Samo se vi rugajte! Evo, takav mi je dan! A vi, kako ste? - napisala je uz fotografije koje je objavila na Instagram storyju. Na društvenim mrežama su joj pratitelji pisali kako je genijalna i da se takva greška svakome može dogoditi. Osim što radi na radiju, Tatjana se odnedavno vratila i na male ekrane. Vodi lifestyle emisiju 'Zdravlje na kvadrat'.

ISTINSKE VRIJEDNOSTI Tatjana Jurić: Mame nema već tri godine, ona me naučila da cijenim život jer brzo prolazi

Teme koje će se obrađivati su iz zdravstva, medicine, prehrane i drugih aspekata življenja. Upravo je na Novoj TV počela raditi prije nešto više od 15 godina, stoga i ne čudi da kaže da se osjeća kao da je došla doma.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tomoc 10.02.2021.

    kakvo pranje nove obleke. Ako opere onda bu opala etiketa i nemre se vratit

  • kicovz 10.02.2021.

    valjda htjela par dana nositi traperice i onda vratiti u dućan!😉 pametno

  • salaso 10.02.2021.

    Sve novo treba oprati.Zbog , normalno, higijene a i viška boje, koje su uglavnom nezdrave....ak ne opereš osipaš se ko rak..e tatjana, tatjana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare