To je to što me zanima!

Taylor ima novog dečka? Noć je provela s Edom Sheeranom

On misli da je Taylor zbilja slatka, osjeća kemiju između njih dvoje, kaže prijatelj. Ed je blizak prijatelj s Harryjem Stylesom s kojim je pjevačica donedavno bila u vezi
Vidi originalni članak

Već su svima poznate priče o vezama Taylor Swift (23) i njezinim prekidima, a engleski glazbenik Ed Sheeran (22) rijetko govori o svom privatnom životu. Kako pišu strani mediji, Taylor i Ed nekoliko puta su zajedno izašli. 

Prije dodjele Brit Awards par je većinu vremena proveo u hotelskoj sobi. U hotelskoj sobi provodili su se i nakon dodjele, a izvor kaže da je Taylor izgledala jako sretno nakon što je sobu napustila. Njezin vozač je odvezao Eda automobilom koji je ona taj dan koristila. 

Dvoje glazbenika već su surađivali u prošlosti, a prošlog proljeća su navodno bili i u kratkoj vezi. 

- On misli da je Taylor zbilja slatka, osjeća kemiju između njih dvoje - tvrdi Sheeranov prijatelj. Ed je blizak prijatelj s Harryjem Stylesom s kojim je pjevačica prekinula vezu početkom ove godine. 

Taylor je bila u vezama s Joeom Jonasom, Taylorom Lautnerom, Johnom Mayerom, Jakeom Gyllenhaalom i s Conorom Kennedyjem. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • looda 10.03.2013.

    Prestanite lagat više! Ako želite istinu pročitajte njen Vanity Fair intervju. I prestanite gadit Taylor kad to ne zaslužuje.

  • nincheble 02.03.2013.

    Mozes ti i bolje

  • winterlady 02.03.2013.

    ta mjenja frajere...ocito s njom nesto ne stima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare