To je to što me zanima!

Taylor spavala s Reaganom, a seksala se utroje s JFK-jem?

Prema knjizi 'There is Nothing Like a Dame' koju su napisali Danforth Prince i Darwin Potter, glumica je priznala prijatelju kako kako ju je Ronald Reagan zaveo
Vidi originalni članak

Bila je udana osam puta, od toga dva puta za istog muškarca, Richarda Burtona. Imala je niz romansi s kolegama glumcima, a prema najnovijoj biografiji, Elizabeth Taylor ljubovala je i s predsjednicima, Ronaldom Reaganom i Johnom F. Kennedyjem još kad je bila tinejdžerica. 

Prema knjizi 'There is Nothing Like a Dame'  koju su napisali Danforth Prince i Darwin Potter, glumica je priznala prijatelju kako ju je Reagan zaveo. 

- Reagan me tretirao kao odraslu ženu i to me oduševilo. Sjedili smo na kauču. Činilo se kako se bojao napraviti prvi korak pa sam ga ja poduzela. Prvo smo se ljubili na kauču, a onda smo se preselili u spavaću sobu - navodno je rekla glumica koja je, prema knjizi, imala samo 15 godina dok je Reagan imao 36.

 Autori tvrde da je glumica imala i seks utroje s Johnom F. Kennedyjem i glumcem Robertom Sackom. Kao njezine ljubavnike navode i Petera Lawforda, Errola Flynna, Tonyja Curtisa te Paula Newmana i Franka Sinatru. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nikluk20 19.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • niele 13.10.2012.

    zena je zivjela punim plucima! svaka cast.

  • PLAVI SAFIR_1 12.10.2012.

    Tko bi joj rekao ne,mislim da takvog nema.Žena je prekrasna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare