To je to što me zanima!

Taylor Swift pomogla prijatelju pri prosidbi, a partner rekao da

Nakon početnog šoka izazvanog time što je među njima planetarno popularna zvijezda, uzvanici su se uspjeli pribrati i uživati zajedno sa sretnim parom, a iznenađeni Ross je odmah pristao i rekao da
Vidi originalni članak

Veliki trenutak u životu svake osobe svom prijatelju Alexu Goldschmidtu odlučila je olakšati Taylor Swift (29). Alex je odlučio zaprositi svog partnera Rossa Girarda, a pomoć je pritom zatražio od pop zvijezde koja je prihvatila izazov i 23. veljače iznenadila aktere u restoranu Sycamore Tavern u Los Angelesu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Nisam na turneji već neko vrijeme, ali nadam se da nisam previše zahrđala. Ovo je od Alexa, a ja ću pjevati - pojasnila je Taylor okupljenima, a nakon toga izvela svoju pjesmu ‘King of My Heart' i sve oduševila. 

Nakon početnog šoka izazvanog time što je među njima planetarno popularna zvijezda, uzvanici su se uspjeli pribrati i uživati zajedno sa sretnim parom, a iznenađeni Ross je odmah pristao i rekao da. 

- Nikad nisam mislio da ću uspjeti nagovoriti Taylor na ovo, ali ipak sam joj poslao poruku i dogodilo se. Zauvijek ćemo joj biti zahvalni što je pristala i učinila nam ovaj dan još posebnijim - napisao je Alex.

'ZAVRŠIT ĆE JOJ KARIJERA' Taylor Swift razljutila Trumpa: Javno je podržala demokrate

NOVI DETALJI VELIKE AFERE: Bradley Cooper ipak je kriv što je Gaga ostavila zaručnika?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • umjereni pacifist 28.02.2019.

    ganut sam do suza

  • zagrebbezdotepeneca 27.02.2019.

    Pa pored taylor i ne možeš drugo nego postati feder

  • 27.02.2019.

    super

Komentiraj...
Vidi sve komentare