To je to što me zanima!

Taylor Swift: Pretužna sam jer je mami dijagnosticiran rak

Mama je željela da znate jer su možda i vaši roditelji prezauzeti 'žongliranjem' sa svime pa ih vi možete podsjetiti da provjere imaju li možda rak, kazala je Taylor
Vidi originalni članak

Taylor Swift (25) šokirana je činjenicom da su njezinoj majci Andreji (57) dijagnosticirali rak. 

- Za Božić sam zamolila mamu da jedan od njezin poklona meni bude odlazak liječniku kako bi provjerila svoje zdravstveno stanje da se manje brinem. Pristala je i otišla - kazala je pjevačica. Dodaje da su rezultati stigli i užasno je tužna jer njezina mama ima rak. 

Iako je htjela vijest zadržati za sebe, mama ju je zamolila da to podijeli sa svojim obožavateljima u nadi da će i drugi otići liječniku.

- Željela je da znate jer su možda i vaši roditelji prezauzeti 'žongliranjem' sa svime pa ih vi možete podsjetiti da provjere imaju li možda rak i bolest dijagnosticiraju na vrijeme - rekla je Taylor. 

Andrea je godinama uključena u karijeru svoje kćeri, no ovoga puta ju neće pratiti na turneji jer je njezina borba za zdravlje puno važnija. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • digelante 10.04.2015.

    Svevišnji ne pita dali si Todorić ili tamo nekakav siromah, kad ti dođe tvoj red, imao ti stotine milijuna ili kunu, adio mare. Eto vam Jobsa, nisu ga mogli spasiti, a imao bilijune dolara. Pravedno.

  • svejedobro 10.04.2015.

    Mislim da većina nas posjeti doktora kad zagusti, a ne bi trebalo biti tako..

  • volim proljece 09.04.2015.

    to je katastrofa za svako dijete, takvo sto treba prozivjeti i biti jak...ali zivot je cesto grub i nosi puno iznenadenja....nekako se nemogu osloboditi dojma da precesto dobri budu "kaznjeni ili nagradeni", stvarno neznam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare