To je to što me zanima!

Taylor Swift se strastveno ljubakala s 'frendicom' Karlie?

Glasnogovornica pjevačice porekla je tračeve da su njih dvije u vezi. Djevojke su se zbližile prošle godine, a anđelica čak ima svoju sobu u prijateljičinom stanu
Vidi originalni članak

Obožavateljica koja je u četvrtak bila na koncertu benda The 1975 snimila je Taylor Swift (24)  i njezinu prijateljicu Karlie Kloss (22) u zagrljaju i izgleda kako se strastveno ljube. Fotografiju, koja je loše kvalitete jer je bila daleko, objavila je na Twitteru i time potaknula glasine da su pjevačica i Viktorijina anđelica u vezi. Inače, strani mediji nedavno su pisali kako je pjevačici za 'oko zapeo' baš pjevač spomenutog benda, Matt Healy (25).

Glasnogovornica pjevačice porekla je glasine da su ona i manekenka u vezi i rekla kako Swift te tračeve smatra urnebesnima. 

Zbližile su se prošle godine

Karlie i Taylor prošetale su zajedno modnom pistom držeći se za ruke na velikoj reviji Victoria's Secret Showa u Londonu početkom tjedna. Swift je pjevala drugu godinu za redom na ovoj prestižnoj reviji.

Swift i Kloss zbližile su se nakon prošlogodišnje revije, a pjevačica je nedavno u intervjuu za časopis Rolling Stone rekla da Karlie ima svoju sobu u njezinom stanu.

REUTERS/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pametna ovca 06.12.2014.

    Ne vidi se baš dobro na slici,ali sva sreća da mašta radi.

  • kung fu panda 06.12.2014.

    sad kad otpjeva onu :Hajde,hany pliz,pliz ja bi jedan dobar liz,liz nakon ovakvog dana bio bi red.........

  • Galeb i ja 05.12.2014.

    Da se ovakove nemogu skidati po pozornicama bilo bi 50% zena nezaposlenih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare