To je to što me zanima!

Televizijsku zvijezdu pronašli mrtvu u stanu, imala 26 godina

Na društvenim mrežama prati je više od 50.000 ljudi, a u komentarima ispod fotografija mnogi su se oprostili od svoje voljene glumice. Uzrok smrti još je nepoznat
Vidi originalni članak

Južnokorejska glumica Song Yoo-jung umrla je u 27. godini, potvrdila je u ponedjeljak agencija Sublime Artist Agency, pišu strani mediji

- Glumica Song Yoo-jung upravo nas je napustila. Bila je prijateljica koja nam je uvijek pružala sreću blistavim osmijehom i sjajna glumica s većom strašću od svih - napisali su. 

Song je umrla 23. siječnja i u skladu sa željama njezine obitelji, već je održan sprovod i u miru su je sahranili. U priopćenju nije naveden uzrok smrti. 

OTKRILI UZROK SMRTI Golo tijelo mlade influencerice pronašli kraj ceste: Majka i prijatelji sumnjaju na supruga

Song je debitirala 2013. kao model kozmetičke tvrtke Estée Lauder. Iste godine glumila je u televizijskoj drami 'Golden Rainbow' te dobila sporedne uloge u još dvije serije 2014. i 2017. godine. 

Posljednja uloga bila joj je 2019. kad je glumila glavnog lika u drami 'Dear My Name'. Na društvenim mrežama prati je više od 50.000 ljudi, a u komentarima ispod fotografija mnogi su se oprostili od svoje voljene glumice. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sexy_trubadur 26.01.2021.

    vijest stara godinu skoro godinu dana ,,koje vrhunsko novinarstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare