To je to što me zanima!

Tenisačica Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorica UNICEF-a, koja je istakla da je bitno da velike manifestacije, ali i poznate ličnosti promoviraju ispravne vrijednosti
Vidi originalni članak

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovoga puta ima i humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost spolova i aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom. 

27. SIJEČNJA Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na sljedećem MAC-u

Dio prihoda od prodaje ulaznica organizatori Skymusic i CEBEF preusmjerit će UNICEF-u, koji će sredstva ravnomjerno rasporediti u zemljama regije za programe osnaživanja djevojčica, a u isti fond otići će i sav prihod od prodaje MAC majica.

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a podržava i društveno odgovorna kompanija Mozzart. S početkom drugog kruga glasanja, glasači imaju priliku da na uplatno isplatnim mjestima i web stranici ove kompanije prognoziraju tko će biti pobjednik u kojoj kategoriji, kao i koji izvođač će imati veću podršku publike. Čitav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe za programe podrške rodne ravnopravnosti.

Ljudi dobre volje, koji žele sudjelovati u humanitarnoj akciji MAC-a, mogu putem weba musicawardsceremony.com nabaviti MAC majice s duhovitim natpisima, koje već nose brojne poznate ličnosti: Slobodan Trkulja, Kaliopi, Žarko S.A.R.S., Toni Cetinski, Sara Jo, Ana Stanić, Knez, Tropiko bend, Danijel Alibabić, Lena Kovačević, Kaja, Ilma Karahmet… 

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorica UNICEF-a, koja je istakla da je bitno da velike manifestacije, ali i poznate ličnosti promoviraju ispravne i plemenite vrijednosti.

- Rodna ravnopravnost i osnaživanje djevojčica i žena je od krucijalne važnosti za razvoj svakog društva, i zato mi je jako drago da vidim da se ove godine humanitarni aspekt MAC-a fokusira baš na to, jer mislim da se o tome treba što više govoriti - rekla je Ivanović.

U prvoj fazi glasovanja pristiglo je više od milijun i pol glasova iz svih krajeva sveta, a ti glasovi odlučili su kojih se 15 nominacija iz svake kategorije nastavlja natjecati u drugoj fazi glasovanja koja je nedavno počela.

U trci je ostalo 120 nominacija od prvobitnih 600, i raspoređene su u 18 kategorija. Svaki glasač ima pravo na novih 10 besplatnih online glasova na webu MAC, a uvedeno je i glasovanje putem aplikacije KeepApp. Uz skinutu besplatnu aplikaciju KeepApp, glasači dobivaju mogućnost dodatnih glasova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare