Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na sljedećem MAC-u

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala...

Foto: Promo
0 komentara

Organizatori manifestacije Music Awards Ceremony najavljuju još dobre glazbe na Bioxgn MAC 2020 koji će biti održan 27. siječnja u Štark Areni. Još hip-hopa, popa i world music-a stiže u Arenu s nastupima Magnifica, Sare Jo i sastava Who See. Slovenski glazbenik Magnifico, najpoznatiji po autorskoj glazbi za film “Montevideo, Bog te video”, ceremoniju MAC smatra jednom veoma dobrodošlom podrškom glazbi u regiji.

- Svaka podrška muzici je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvaća širu regiju, pokušava ne biti skroz lokalni, što je jako dobro, što je muzici potrebno - rekao je Magnifico.

Crnogorski reperi Who See najavili su nastup na MAC-u u svom šaljivom stilu:

I mlađe generacije imaju itekako razloga doći u Štark Arenu 27. siječnja jer će jedna od trenutačno najvećih mladih pop zvijezda – Sara Jo na ceremoniji imati nastup koji je specijalno osmišljen i režiran samo za tu priliku.

- Itekako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija, nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pjesmu na potpuno drugačiji način i da te publika doživi i upozna na drugačiji način - kaže Sara Jo.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop glazbenika s glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusic-a za sada ne otkrivaju.

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rs, a dio prihoda organizatori će preusmjeriti UNICEF-u u humanitarne svrhe, za programe osnaživanja djevojčica. Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020 trajat će oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi
najgledanije televizije u svim zemljama sudionicama. Gledatelji iz Srbije moći će pratiti manifestaciju na program TV Pink, u Hrvatskoj na RTL-u, u Crnoj Gori na RTCG, u Sjevernoj Makedoniji na Kanalu 5, u Bosni i Hercegovini na RTRS i FTV, a u Sloveniji na TV3.

Naši partneri pišu
Message