To je to što me zanima!

Tenisačica pokazala baš sve: Venus Williams pozirala gola

Peterostruka pobjednica Wimbledona u intervjuu za časopis ESPN progovorila je o borbi s teškom bolesti te o tome kako će život za nju zauvijek biti velika borba
Vidi originalni članak

Osim što je pokazala potpuno golo tijelo, Venus Williams (34) je za časopis ESPN progovorila i o svojoj borbi sa Sjorgenovim sindromom, autoimunom bolesti koja zahvaća žlijezde i unutarnje organe. 

- Tijekom najgorih razdoblja nisam mogla uopće igrati tenis. Kvaliteta mog života bila je ugrožena. Bila sam toliko umorna da je boljelo. Prihvatila sam da moj život više nikad neće biti isti kao i prije bolesti - otkrila je peterostruka pobjednica Wimbledona. Zbog bolesti 2012. godine nije smjela trenirati više od šest mjeseci. 

- Morala sam biti oprezna. Ako sam jedan dan naporno trenirala, znala sam da drugi dan neću moći ništa raditi. Bilo je dana kad sam bila toliko umorna da sam automobil parkirala ispred kuće i u njemu zaspala - prisjeća se tenisačica koja je trenutačno 31. igračica svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • gibrllini 25.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • issavis 24.06.2014.

    a po Severini ste svi "pljuvali" ,licemjernog li naroda ccc...

  • feba 24.06.2014.

    Koji komatari!Na njenu bolest se nitko nije ni riječju osvrnuo,bitno je vidi li se što ili se ne vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare