To je to što me zanima!

Tereza Kesovija će ipak doći na Radijski festival

Direktor Radijskog festivala Juraj Hrvačić naljutio se na Terezu Kesoviju (69) jer se nije ispričala zbog nedolaska u zagrebačku Tvornicu
Vidi originalni članak

Direktor Radijskog festivala Juraj Hrvačić naljutio se na Terezu Kesoviju (69) jer se nije ispričala zbog nedolaska u zagrebačku Tvornicu. Tamo su svi sudionici festivala snimali najavne televizijske spotove. Zato su je diskvalificirali s Radijskog festivala, a umjesto nje natječe se Minea. Tereza je u međuvremenu rekla kako joj je jako žao što je sve tako ispalo.
- Pozivam prijateljicu Terezu da nam se u Opatiji pridruži kao gošća festivala - rekao je Hrvačić na konferenciji za novinare.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majski dan 12.05.2008.

    Da Tere nije Tina, posto Tine vec duze vrijeme nema, a Tere blista i glasom i stasom, a sto cete ljudi TERE JE JEDNA I JEDINA, priroda joj je dala raskos u svakom pogledu i zato traje...

  • groodanje 12.05.2008.

    Bako, nisi Tina Turner. Idi u penziju

  • Hottie 12.05.2008.

    ajde tere evo ja te neću nazvati starom babuskarom jer znam da ti sve ovo čitaš.tere možeš ti pjevati koliko želiš ali ako u doglednije vrijeme cajku ne izbaciš gotova si.ugledaj se na sevku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare