To je to što me zanima!

Tereza Kesovija: Nitko se ne mora bojati moje knjige

Iako ne zna kako će još nazvati svoju knjigu, kaže da će u njoj ispričati priču svog života. Ne planira biti zlobna prema ljudima koje će u njoj spomenuti
Vidi originalni članak

Početkom jeseni u knjižarama će se naći biografija pjevačice Tereze Kesovije. Ona kaže kako se njene knjige nitko ne mora bojati jer ona nije zla osoba. U njoj namjerava realno napisati ono što joj se dogodilo u 72 godine života i više od pedeset godina karijere. Planira pisati cijelo ljeto, rekla je za Jutarnji list. Plan joj je pobjeći u osamu, bez televizora, radija i telefona. Dogovorila se, kaže, s izdavačem da rukopis preda do sredine rujna, a promociju planiraju 3. listopada, na njen rođendan. Pjevačica kaže da se ideja o pisanju u njoj rodila još početkom rata, ali zbog poslovnih obveza i brzog načina života nikad se nije u potpunosti prepustila tome. Dodala je da povremeno nešto piše te zaista voli pisanu riječ, a vodi i dnevnik. U autobiografiji će s čitateljima podjeliti svoju životnu priču koja počinje opisom njenog djetinjstva, točnije, opisom života s pomajkom, ocem i bratom. Sigurna je da njena biografija neće biti poput onih koje pišu slavne osobe u zadnjih nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DraganaStanic 22.05.2013.

    Radi bih pisala Terezi licno,ali mi je ne dostupna Terezina e-mail adresa,..........

  • DraganaStanic 22.05.2013.

    Zvijezda koje sija.Tereza Kesovija je zvijezda svijetskog sjaja,i popularnosti.I ako sam daleko, daleko od prostors na kojem zivi ta Tereza,potrudit cu se da procitam knjigu.

  • citizen 17.06.2010.

    Aaaaah...I ova ima knjigu...Odoh i ja pocet pisat...imam dovoljno gluposti za bar dva toma :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare