To je to što me zanima!

Tereza: 'Macron me je pozvao da dođem u Pariz na večeru'

Naša glazbena diva bila je među uzvanicima na ručku s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom. Izvela je 'Larinu pjesmu'
Vidi originalni članak

Ako treba, na ručku ću pjevati 'Larinu pjesmu', javila nam se Tereza Kesovija (83) nakon ručka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom u zagrebačkom hotelu Esplanade.

POGLEDAJTE VIDEO:

I ispalo je potrebno, odnosno glazbena diva je zapjevala. Pitali su je treba li joj mikrofon.

'LARINA PJESMA' Tereza se spremila za ručak s Macronom: 'Neću se isticati, ali ako bude trebalo, zapjevat ću'

- Ma kakav mikrofon, pa pjevala sam Plenkoviću i Macronu, oni su čuli - dodala je Tereza.

Veliku karijeru u Francuskoj je izgradila i naša pjevačka diva. Predsjednik Chirac ju je 1999. odlikovao Vitezom reda umjetnosti i književnosti, a od Macrona je ove godine dobila zlatno odličje časnika reda i umjetnosti. S Macronom je jučer kratko i popričala.

- Prvo sam mu na francuskom zaželjela dobrodošlicu, a onda sam mu rekla da mu želim još jedan mandat jer mislim da je to za dobrobit naše dvije zemlje - rekla je Tereza.

STIŽE NAM FRANCUSKI PREDSJEDNIK Na ručku s Macronom bit će i Ćiro: Meni da treba prevoditelj? Sine, ja mislim na francuskom!

Potom nam je otkrila i što je francuski predsjednik rekao njoj:

- Pa rekao mi je da mu se javim ako dođem u Pariz i da odemo na večeru.

Hrana je, kaže, bila vrhunska, kao i vino te šampanjac. No dodala je da ipak nije previše uživala u gastronomskoj ponudi.

- Bilo je vrhunski, ali ja sam u posebnom režimu, želim malo smršavjeti pa nisam pretjerivala. Desert je bio odličan, ali pazila sam i nisam pretjerala - rekla je Tereza, koja je popričala i s Plenkovićem.

- Znam da mu je teško i rekla sam mu da mora izdržati.

Među uzvanicima su bili i Ćiro Blažević (86) te Zlatko Dalić (55). Francuska im je obilježila karijeru. Ćiro je 1998. na Svjetskom prvenstvu osvojio broncu, a Dalić u Rusiji u finalu izgubio od Francuske.

- Krasan je čovjek, jako ugodan, svi su ga tamo zavoljeli. Malo smo popričali, a on me pitao gdje je ona žandarska kapa koju sam nosio u Francuskoj. Rekao sam mu da mi Plenković nije dao da ju donesem. Ali oni će vladati Europskom unijom - ispričao nam je Ćiro.

Idi na 24sata