To je to što me zanima!

Tereza u Lisinskom: Fanovi su joj darovali kavijar i čokoladu

ODASVUD POMALO Na rasprodani zagrebački koncert Tereze Kesovije došli su obožavatelji ne samo iz regije nego iz Francuske, Belgije, Rusije, Makedonije...
Vidi originalni članak

Na pozornicu uvijek dolazim s osmijehom, a prije nego što se popnem, prekrižim se. To mi je ritual, rekla je Tereza Kesovija (75).

Pjevačica kaže da ni sama ne zna je li to stvar navike ili odgoja jer su joj roditelji bili izuzetno religiozni. 

Čim je izašla na pozornicu, publika ju je dočekala desetominutnim pljeskom. Na njezin rasprodani zagrebački koncert u dvorani Lisinski stigli su obožavatelji iz Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Srbije, Belgije, Francuske, pa čak i iz Rusije, koji u Hrvatsku nisu došli praznih ruku. Najdražoj pjevačici prije nastupa darovali su kavijar i čokoladu. 

U publici je sjedio i Terezin bivši suprug Miro Ungar (77).


- Uvijek joj dođem na nastup i o ovome imam samo riječi hvale. Svoju je energiju prenijela na publiku i napravila fantastičan koncert. Od njezinih pjesama najdraža mi je ‘Što je ostalo od ljubavi?’ - kaže Ungar. 

Dodao je kako mu supruga Sara (35) ne prigovara što odlazi na Terezine koncerte jer je i ona njezina velika obožavateljica. Uz Miru, na koncertu su bili Gabi Novak, Jasna Zlokić, Đani Stipaničev...     

Idi na 24sata

Komentari 57

  • GordanaMargarin 19.08.2014.

    Svaki put kad je vidim / cujem to mi je draza

  • vanilijica 28.04.2014.

    Ja nikad nisam voljela njene pjesme i njeno prenemaganje. Kao mlada je imala dobar glas ali sada zvući kao podrta kanta. Puko joj je glas i zvući stravično. Svaka čast dobro se drži napravila je odavno karijeru i to je to. Nažalost u zadnje vrijeme je sama sebe popljuvala koncertom u BG. Neka je pjevala i tamo ali pjevat im pjesmu Prijatelji stari gdje ste nakon što se zakunila da više nikad neće pjevati u Srbiji kad je za vrijeme domovinskog rata bila srušena njena kuća u Konavlima!!!!! Toliko o njezinoj dosljednosti i mišljenju. Ako si nešto rekao za medije onda budi dosljedan a ne se prodati za Judine škude.

  • 28.04.2014.

    Fanovi su joj darovali infuzijsku otopinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare