To je to što me zanima!

Terezu smjestili u 6. red, pa je poludjela: Kako vas nije sram?!

Hrvatska glazbena diva jučer nije mogla sakriti razočaranje organizacijom 64. glazbenog festivala. Naime, nju i ostale doajene hrvatske glazbe smjestili su u šesti red
Vidi originalni članak

Na jednom San Remu ne bi se moglo dogoditi da glazbene legende sjede u šestom redu. A nama se to jučer dogodilo, rekla nam je Tereza Kesovija (78), komentirajući 'incident' koji se jučer dogodio na 64. Zagrebačkom festivalu. Dodala je da festival mora držati do takvih bitnih stvari, ako žele zadržati tradiciju. 

Terezu, Jasnu Zlokić, Alfija Kabilja i Hrvoja Hegedušića organizatori su smjestili u šesti red, što je revoltiralo Terezu i Jasnu.

- Tko vam je u prvim redovima? Kako vas nije sram da mi sjedimo u šestom? - vikala je pjevačica, prenosi Story

U prvom redu, saznajemo, sjedio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (61). 

Izuzev 'skandala', 64. Zagrebački festival prošao je bolje no što se novi umjetnički direktor Neno Belan, nadao. 

- Sve je bilo stvarno odlično, orkestar je bio fenomenalan, zvuk je bio fantastičan, svi su pjevači bili izvrsni, prezadovoljan sam i mislim da ovaj Festival definitivno ima budućnost. Sve je bilo  iznad mojih očekivanja, a očekivao sam puno - kazao je pjevač. 

Pobjedu je odnio duet Damira Kedže i Jelene Žnidarić, poznatije pod Zsa Zsa koji je osvojio 144 od moguća 154 boda. Na drugom mjestu našao se Mario Petreković s pjesmom 'Nerviram se'.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 216

  • TerezijaM 30.01.2017.

    Samo jednom sam ovu gospođu vidjela i to mi je dosta. 1976 godina, Priština, koncert više tadašnjih zvjezda. Tereza je bila moj apsolotni hit večeri. Grupa mladih i ja smo pomagali u sali i ja sam samo imala oči kada će ona doći. I najzad je vidoh iza pozornice dakako i zamolih za autogram. 'Kasnije' odbrusi ona.. Svet mi se srušio. Izađoh vani da uzmem zraka i primetih gužvu. Njen sin Alen je izašao van i htio se vratiti u salu ali mu nisu dali. On je vikao 'ma ja sam Alen, ja sam Alen' ali ga radnik ili nije razumeo ili nije znao ko je on. Prišla sam, prevela, odvela ga do majke kojoj je on burno sve ispričao a ona me gledela da nije rječ progovorila. Djordje Marjanović i Nada Knežević su zavrtjeli glavom( Đorđe nas je pozvao na sok zajedno sa mojim prijateljicama ) To je Tereza.Nikada više nisam njene ploče niti kupovala niti slušala.

  • alexkler 28.01.2017.

    Ta Tereza je za mirovine.Pa mislim nedavno se pisalo kako se bori za život ajde barem se vidi da je živnula dok se buni za 6 red

  • gajagrozni 28.01.2017.

    KOJA STarleta od 8 banki pogledajte kožu ,tako je vikala kad joj je Tuđman dao stan da joj je dao kokošnjac, koga ona još nteresira osm stanara u MAROFU ,ona b pevala đeneralima ali ih vše nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare