To je to što me zanima!

Terrence Howard davio bivšu ženu: Jedva je uspjela pobjeći

Nisam kriv. Michelle je potpuno luda. Tjednima mi je slala prijeteće SMS-ove. Namjera joj je uništiti mi život i karijeru - branila se zvijezda filma 'Iron Man'
Vidi originalni članak

Udarao me je u lice, vukao za kosu, lupao mi glavom u zid i zrcalo. Mislila sam da ću umrijeti kad je krenuo po nož, opisala je Michelle Ghent (37) sukob s Terrenceom Howardom (44).

Bivši supružnici žestoko su se potukli na odmoru u Kostariki. Ondje su otišli kako bi pokušali spasiti propali brak. Michelle tvrdi da je kaos nastao kad mu je rekla da za njihovu ljubav ipak više nema spasa.

- Vidjela sam mu bijes u očima. Kad je krenuo na mene, pošpricala sam ga suzavcem, ali nije pomoglo - rekla je Ghent. Sve je prijavila policiji, a u utorak je svjedočila na sudu u Los Angelesu. Donijela je fotografije na kojima joj se vide masnice na licu. Sudac je glumcu odredio zabranu prilaženja bivšoj supruzi.

- Nisam kriv. Michelle je potpuno luda. Tjednima mi je slala prijeteće SMS-ove. Namjera joj je uništiti mi život i karijeru - branila se zvijezda filma 'Iron Man'.

Par se vjenčao 2010. godine. U braku su izdržali godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dragan76 08.08.2013.

    a pazite zadnju rečenicu:"U braku su izdržali 1 godinu"

  • kung fu panda 08.08.2013.

    nema opravdanja da digneš ruku na ženu ali kako je gospođa sama izjavila ona je njega prva pošpricala suzavcem sad pitanje za sve ideš na odmor da se pomiriš sa mužem i u kupaćem držiš suzavac samo da se zna da sam žena

  • twinsi2 08.08.2013.

    Uuuu ima neki manijakalni pogled uplašio me:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare