To je to što me zanima!

Terry plaća jahtu 550.000 eura na tjedan i krstari Jadranom...

U Hrvatsku je kapetan londonskog nogometnog kluba Chelsea došao prije nekoliko dana. Prvo su bili u Rovinju, a zatim su došli do šibenskog akvatorija
Vidi originalni članak

Nema boljeg od jutarnjeg plivanja, pohvalio se John Terry (35) objavivši video na društvenoj mreži.

Engleski nogometaš s obitelji uživa na jahti, a trenutačno su usidreni ispred otoka Hvara. U Hrvatsku je kapetan londonskog nogometnog kluba Chelsea i bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije došao prije nekoliko dana. Prvo su bili u Rovinju, a zatim su došli do šibenskog akvatorija.

Osim Primoštena i Rogoznice, Terry, njegova supruga Toni te blizanci Summer i Georgie (10) posjetili su Nacionalni park Krka, kojim su oduševljeni.

Obitelj krstari na luksuznoj jahti O’Pari3 dugačkoj 72 metra. Tjedan dana krstarenja na njoj stoji 550.000 eura plus troškovi održavanja. Terryju to ne bi trebao biti problem jer kao kapetan Chelseaja godišnje zaradi oko 8,5 milijuna eura.

Na raspolaganju im je devet spavaćih kabina, teretana, jacuzzi na palubi, tri blagavaonice za 16 ljudi i prostrane kupaonice. Uživaju i u vožnji jet-skijem. Uz njih, na jahti je i 20 članova posade. Terry je već objavio nekoliko fotografija i videa na kojima se vidi kako obitelj uživa u lukusuzu.

John na jahti na golemom televizoru prati utakmice ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Iako još igra za Chelsea, 2012. je odlučio da više ne želi igrati za reprezentaciju, u kojoj je također bio kapetan. Mnogi fanovi i danas žale zbog toga, no ne želi se vratiti u reprezentaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • BlackWing 15.06.2016.

    to treba i natankat...a koji ti je to odmor kad kasni cisterna , pola luke zauzmeš i onda samo refueling traje 3 sata.. svi ti jhebu mater..i to za pola milje tjedno? ideš ono..Roman barem pošalje tanker pa je tankaš na moru..Izvrstan mu je "odmor"...ajde spajaj cijevi, di šta ide, kolki je gaz i kamo možeš uopće s time?

  • Ines_ 14.06.2016.

    Koliko će on trošiti njegova stvar, ali ovakva reklama uvijek je odlična za Hrvatsku.

  • Cukrena 14.06.2016.

    I ja bi da mogu...ili nebi...neznam, ali nekako mi za tu lovu i nije baš nešto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare