To je to što me zanima!

Terry u Dubrovniku: Godišnjicu braka proslavio je na Stradunu

Engleski nogometaš John Terry suprugu Toni je povodom jubileja odveo na odmor u Hrvatsku. Dok su šetali Dubrovnikom, fanovi su ga zaustavljali da se fotografiraju
Vidi originalni članak


Ti si mi sve na svijetu, volim te, napisao je John Terry (35) na Instagramu te čestitao ženi devetu godišnjicu braka. Slave na luksuznoj jahti, kojom su u desetak dana prokrstarili hrvatskom obalom.

U utorak su 72-metarsku jahtu O’Pari 3 usidrili između dubrovačkih zidina i otoka Lokruma te krenuli u đir. Terry, supruga te njihovo dvoje desetogodišnjih blizanaca na odmoru su s još petnaestak prijatelja. Obožavatelji kapetana londonskog nogometnog kluba Chelsea zaustavljali su ga na svakom koraku kako bi se s njjim fotografirali.

U Dubrovniku se nisu dugo zadržali, a već iduće jutro rano su se okupali u Cavtatu te krenuli prema Crnoj Gori. Prije Dubrovnika uživali su u ljepotama otoka Mljeta, Nacionalnog parka Krka te Rovinja.

Na odmoru Terry se ne odriče redovite tjelovježbe jer na raskošnoj jahti ima i prostranu teretanu, a videe objavljuje na društvenim mrežama.

 

SIROVE STRASTI Terry je suprugu više puta varao, ali ona mu je svaki put oprostila te 'izlete'

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zinky 17.06.2016.

    ona izgleda kao ženska verzija Michael Jacksona

  • milica1980 17.06.2016.

    koji zgodan lik i koja ruzna zenska

  • Testosterona 17.06.2016.

    Ajoj kakvu ste to sliku stavili njegove žene . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare