To je to što me zanima!

Teška prošlost ostavila traga: Ovako sada izgleda Esmeralda

Glumica Leticia Calderón koju je domaća publika krajem devedesetih gledala u sapunici 'Esmeralda', danas ima 47 godina, a 2013. je progovorila o svojoj ovisnosti o kokainu
Vidi originalni članak

Iako je prošlo 18 godina od prikazivanje sapunice 'Esmeralda', glumica Leticia Calderón (47) i danas izgleda izvrsno i u 'punom je pogodnu'. No, kao što je sama priznala 2013. godine, u jednom periodu života upala je u pakao ovisnosti.

Tada joj je, naime, najbolje prijateljica umrla na rukama od predoziranja. To je, otkrila je, bio prijelomni trenutak kada je odlučila sve promjeniti. 

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života - izjavila je tada u intervjuu za jednu meksičku TV emisiju.

Lijepa Leticia i dalje glumi u telenovelama, no ipak najviše vremena provodi sa svojim sinovima, Lucionom i Carlom. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • THEWOLF 28.03.2016.

    Laž, glumila je dok sam ja bio dijete,tj išao 2 srednje i znam da su kućanice gledale tu sapunicu,a već i u njoj ima bore po licu, a sad ja imam 45,dakle najmanje stara kao madona +55

  • 26.03.2016.

    Lijepa je i dalje :) možda bi trebali opet snimati Esmeraldu kao Nastavak, tj kada imaju djece, naprimjer na kuću padne meteor i dođe do velike svađe koja razdvoji punicu i Esmeraldu. Naravno na kraju serije dolazi do pomirenja i zajednickog biranja radova itd.

  • istima 26.03.2016.

    Teški život...Lupilo ju iz g......e u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare