To je to što me zanima!

Teške optužbe: 'R.Kelly je vođa seks kulta, zatočio je djevojke'

Prema riječima njegovih bivši suradnika, glazbenik u svojim kućama drži šest mladih djevojaka te kontrolira njihove živote. Tvrde da djevojke verbalno i psihički zlostavlja te ih seksualno iskorištava
Vidi originalni članak

Roditelji triju djevojaka te bivši suradnici r'n'b zvijezde R.Kelly (50) za BuzzFeed su ispričali stravične priče o glazbeniku koji se koristi 'tehnikama ispiranja uma' te od djevojaka radi svoje robinje i drži ih u svojevrsnom kultu. 

Roditelji su priznali da su svoje kćeri vodili R.Kellyju kako bi im pomogao u ostvarivanju glazbene karijere. 

- Nekoliko djevojaka zarobio je u svojim kućama u Atlanti i Chicagu. Njihove mobitele je bacio te im je dao svoje kojima mogu komunicirati samo s njim i njegovim timom, a ne smiju se javljati obiteljima. Traži od njih da ga zovu 'tatica' i trebaju ga tražiti dopuštenje da izađu iz njegovih kuća. Seksa se s njima i sve snima te ih fizički i psihički maltretira - tvrde izbezumljeni roditelji koji za medije nisu htjeli reći svoja imena.

Njihove tvrdnje potvrdili su i bivši R.Kellyjevi suradnici koji kažu da pjevač drži šest djevojaka u svojim kućama protiv njihove volje. 

- On kontrolira svaki djelić njihova života. Govori im što da jedu, kako da se odijevaju, kada se kupaju i kada spavaju - rekli su suradnici. 

Kada su roditelji slučaj prijavili policiji, djevojke su rekle da vole R.Kellyja te da ne rade ništa što ne žele. 

Pjevač je zbog odnosa s maloljetnicama već nekoliko puta imao problema sa zakonom. Na sudu se našao 2008. godine, s 14 optužbi zbog snimke na kojoj se seksao s 14-godišnjom djevojkom. R.Kelly proglašen je nevinim po svim točkama optužnice te je nastavio svoju glazbenu karijeru. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.07.2017.

    opasan čovjek

  • prvi general 18.07.2017.

    Isto je radio i Sulejman, samo s puno više djevojaka. I klao tisuće ljudi po svijetu. To mu je donijelo nadimak Veličanstveni. Danas se o njemu u školskim udžbenicima piše s pozitivnim predznakom. Snimaju serije u kojima je on veliki pozitivac..........Severina u svojim pjesmama mašta da je dio njegovoga harema. A ovog jadnika se za puno manje vuče kroz blato

  • ACM_1899 17.07.2017.

    Naravno on je loš i pokvaren čovjek,ali na kraju krajeva su same krive za to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare