To je to što me zanima!

Težak razvod Kevina Costnera od Christine: Stigli na sud, a ona traži još novca za alimentaciju

Slavni glumac nije pristao na njen zahtjev da joj daje 248 000 dolara mjesečno za alimentaciju, pa je od lipnja počela dobivati oko 130 000, ali ni to joj nije dosta
Vidi originalni članak

Kevin Costner (68) i bivša supruga Christine Baumgartner (49) viđeni su kako šetaju prema sudu u četvrtak kako bi se izborili za skrbništvo nad svoje troje djece i visoku alimentaciju.

SKANDALOZNI RAZVODI Angelina tužila Brada za fizičko zlostavljanje, a Amber i Johnny dugo su se borili zbog klevete

Fotografije pogledajte OVDJE.

Slavni glumac i dizajnerica stigli su na ročište na kojem oboje imaju 30 minuta na raspolaganju. 

Današnje ročište, u Santa Barbari u Kaliforniji, trebalo bi trajati dva dana, a nadgledat će ga sudac Thomas P. Anderle.

HVALA I DOVIĐENJA Ljeto razvoda u Hollywoodu, a odvjetnica objašnjava: 'Imaju vremena pa više razmišljaju'

Tiče se budućnosti njihovo troje djece: sinova Caydena (16), Hayesa (14), i kćeri Grace (13). Christine ne posustaje u naumu da poboljša iznos mjesečnog uzdržavanja djece koji joj je dodijeljen u lipnju, a radi se o skoro 130 tisuća dolara.

Zaraćeni par bio je u braku 19 godina, a Kevinova supruga u svibnju je podnijela zahtjev za razvod te je kao razlog navela to što je on navodno bio 'previše zaposlen'.

Od tada se par svađa oko toga gdje će živjeti, valjanosti predbračnog ugovora i nevjerojatnog iznosa alimentacije koju Baumgartner traži.

Isprva je tražila mjesečni alimentacijski iznos od ukupno 248.000 dolara, čemu se Costner protivio.

Nakon što je dobila znatno manju nagradu, sada traži da se poveća na 175.000 dolara mjesečno kako bi svojoj djeci pružila 'normalan' životni standard dok su s njom.

TEŽAK RAZVOD SLAVNOG PARA Christine od Kevina Costnera želi 'izvuči' još novca: '129.000 dolara nije dovoljno za djecu...'

U sudskim je dokumentima ispričala kako djeca žive u velikom kompleksu uz plažu vrijednom 145 milijuna dolara kada su s ocem, lete privatnim avionom i uživaju u luksuznom odmoru.

Baumgartner, koja se prošli mjesec iselila iz bračnog doma nakon sudske svađe, rekla je da se njezina nova nekretnina za iznajmljivanje u Montecitu od 40.000 dolara mjesečno ne može usporediti s onom koju je napustila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sunčana20 01.09.2023.

    bas mi ga žaj

  • max2017 31.08.2023.

    ni najskuplji autobis pun eskort dama nebi ga tak ogulio,....

Komentiraj...
Vidi sve komentare