To je to što me zanima!

The Blondes pronašle hrvatsku verziju Route 66, za novi spot

The Blondes su za pjesmu 'Paralelni svijet', za koju su osvojile nagradu na Najbolju kantautorsku pjesmu na nedavnim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, snimile spot.
Vidi originalni članak

The Blondes su za pjesmu 'Paralelni svijet', za koju su osvojile nagradu na Najbolju kantautorsku pjesmu na nedavnim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, snimile spot. Realizirale su ga Ira Tomić i John Kardum, radnju je osmislila autorica pjesme Kristina Radovčić, a za lokaciju su odabrale cestu u Dalmatinskoj zagori. Osim njih, u spotu se pojavljuju Antonia Vuletić i Dario Zvornik, plesači na svili, Alban, njihov prijatelj glumac, te stari crveni Opel Rekord koji im je posudio Bože iz Dicma.

 
-Sve je snimano usred Dalmatinske zagore, pokraj Sinjskog Obrovca na dugačkoj ravnoj cesti sličnoj američkoj Route 66, samo puno ljepšoj. Nećemo vam odavati radnju filmića ali ćemo vam samo šapnuti da imamo i goste, plesače na svili i zračnim trakama, koji su svoje akrobacije izvodili na 40 stupnjeva upravo na toj cesti i već standardno, našeg Albana, glumca koji nam se provlači kroz sve spotove do sada, a sigurno ćete ga moći prepoznati i u budućim', kažu The Blondes, a vi pogledajte premijeru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • koko82 30.08.2016.

    ok stvar... ne znam zasto al mi vuce na garbage - the world is not enough...

  • sinjora 29.08.2016.

    Bas je spot ok! Odmak od studijskih "napirlitanih" ili bazen-morske teme spotova

Komentiraj...
Vidi sve komentare