To je to što me zanima!

The Decline i fast response po prvi put nastupaju u Hrvatskoj

Nabrijani melodični punk rock bend koji odlikuju zabavni ali i socijalni tekstovi se nakon sedam turneja po Australiji i dva albuma koji su oduševili punkse u sviejtu
Vidi originalni članak

Dolaze nam, među fanovima melodičnog punk rocka sve poznatiji THE DECLINE iz Australije, te all stars domaćini FAST RESPONSE koji će se prvi put predstaviti publici, a u kojem sviraju članovi bendova Pičke  Vrište, Ignor, Fraktura Mozga i Beetantone.

Koncert podržavaju:

Chill.hr - http://www.chill.hr/

Kolektiv Magazin - http://www.kolektivmag.com/

THE DECLINE (Perth, Australia)

https://www.facebook.com/TheDeclineMusic

Nabrijani melodični punk rock bend koji odlikuju zabavni ali i socijalni tekstovi se nakon sedam turneja  po Australiji i dva albuma koji su oduševili punkse cijelog svijeta prvi put predstavlja u Europi. Od  osnutka 2005. binu su djelili s veličinama poput Descendents, Frenzal Rhomb, Bodyjar, Anti-Flag,  Lagwagon, Pour Habit, No Use For A Name, The Flatliners i drugima.

I to nije sve! Prvi su bend iz Australije koji je snimio album u čuvenom The Blasting Room studiju kod Billa Stevensona (Descendents).

Free download albuma “Are You Gonna Eat That?” @ http://www.skatepunkers.net/2011/09/declineare-you-gonna-eat-that-320kbps.html?m=1

FAST RESPONSE (Zagreb, Hrvatska)

https://www.facebook.com/fastresponsepunkrock

Jednog nedjeljnog prijepodneva, nakon jutarnje mise, našla su se 3 sexy lika i bubnjar te uz čaj od metvice shvatili kako imaju nešto zajedničko - melodični punk rock. I tako je nastao novi ZG bend, dream  team, creme de la creme, die besten... sačinjen od članova četiri benda, koji su aktivni na sceni dugi niz godina.

Fast Response su:

Pajo – vokal, gitara (Ignor)

Raši – bass, back vokal (Pičke Vrište, Dosta)

Nino - lead gitara, back vokal (Pičke Vrište)

Budha – bubanj (Fraktura Mozga, ex - Beetantone)

Kova – masaža (ex - Beetantone)

Od 21h, Koncert 21.30h, četvrtak 23. svibnja

 Ulaz minimalna donacija 30 Kn

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare