To je to što me zanima!

'The Rock' hitno operiran zbog ozljeda koje je zadobio u ringu

Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, zvijezda filmova “Kralj škorpiona” i “Brzi i žestoki 5”, imao je operaciju abdomena zbog ozljeda koje je zadobio u meču
Vidi originalni članak

Glumac i hrvač, poznatiji kao The Rock, u ponedjeljak je podvrgnut hitnoj operaciji abdomena zbog ozljeda koje je pretrpio 7. travnja tijekom turnira WrestleMania boreći se protiv prvaka WWE-a Johna Cene. Dwayne Johnson (40) u ringu je zadobio ozbiljne ozljede trbušnog zida i mišića. Glumac je u utorak na Twitteru objavio svoju fotografiju snimljenu na bolničkom krevetu u majici s likom Supermana i napisao da je operacija prošla uspješno. 

- Bio sam kod dr. Whoa koji je morao moje unutarnje organe gurnuti natrag kroz napuknuće u abdomenu. Pomalo je romantično - napisao je glumac u nedjelju na Twitteru.

Zvijezda filmova “Kralj škorpiona” i “Brzi i žestoki 5” zbog operacije je propustio premijeru svog novog filma 'Pain&Gain' u kojem glumi s Markom Wahlbergom. Njegov glasnogovornik otkrio je da glumca sada čeka oporavak kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jambra_1 24.04.2013.

    kakva aždaja od ćovjeka.

  • WOMANIZER 24.04.2013.

    ovaj nema pločice, već cijeli trbušni zid! xD

  • Mefer 24.04.2013.

    Ti kvazi tekstopisac! Prvo provjeri podatke a onda piši. The Rock se borio sa izazivačem Cenom koji je nakon meča postao prvak. P.S.Dragi uredniče;gdje se može poslati molba za ovaj posao jer izgleda da to svatko može raditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare