To je to što me zanima!

The Spiders from Mars: Bowie će otvoriti trgovinu za ljubimce

Iako sumnju u ovaj poslovni pojekt pobuđuje jedino činjenica da je vijest plasirana baš prvog travnja, trgovinu bi pjevač navodno trebao otvoriti u New Yorku
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati današnjim medijima, David Bowie (66) planira otvoriti trgovinu kućnih ljubimaca koju će nazvati "The Spiders From Mars".

Nakon što ga godinama nije bilo za čuti ni vidjeti, Bowie se na scenu vratio u velikom stilu. Njegov novi album 'The Next Day' uspeo se na vrhove top lista, a sad se sve glasnije spominje i moguća svjetska turneja. No, danas je procurila još jedna vijest. Naime, Bowie sprema još neke poslovne poteze od kojih je najneobičniji onaj o otvaranju pet shopa. Ne samo to, trgovina bi se trebala zvati kao njegov bivši prateći bend - The Spiders From Mars.

- David je oduvijek obožavao egzotične životinje. Zapravo njegova je kuća prepuna kojekakvih strašnih monstruma. Otvaranje trgovine bio bi logičan sljedeći korak – pojasnio je povjerljivi izvor, inače londonski taksist.

Bowie bi trgovinu trebao otvoriti u New Yorku, a u njoj bi uglavnom držao arachnide.

- David obožava paukove - tvrdi već spomenuti dobro obaviješteni izvor. Sumnju u ovaj poslovni pojekt pobuđuje jedino činjenica da je vijest plasirana baš prvog travnja. No, Bowie je uvijek bio pun iznenađenja pa nas ni ovaj dućan ne bi previše iznenadio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vali30 01.04.2013.

    mislim da je ovo aprilili, ali neka, barem se netko od stranih medija sjetio pisati o ovom genijalcu, dok mi svakoga dana čitamo o plemenu kardashian i avi i staniji... pa mi je drago da ga se spominje bar u ovakvom kontekstu :)

  • feba 01.04.2013.

    Ma garant šala za aprililili

  • WOMANIZER 01.04.2013.

    pa ako ga to veseli....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare