To je to što me zanima!

Theron ukrali mobitel, naravno da i ona ima seksi fotografije...

Oskarovka na svojim seksi fotografijama pozira u crnom topu i ističe svoj dekolte te šalje puse u kameru. Uz to, na internet su procurile i njene osobno poruke
Vidi originalni članak

Charlize Theron (36) ostala je bez mobitela. Na internetu su se pojavile osobne informacije iz njenog telefona, ali i dvije seksi fotografije, piše Just Jared.

Na jednoj od fotografija oskarovka pozira u crnom topu i ističe svoj dekolte, a na drugoj šalje pusu u kameru. Obje fotografije sama je snimila. Osim fotografija, na internetu su se pojavili i podaci iz njenog mobitela.

Tako se saznalo da Charlize voli skicirati Oscara te da često posjećuje Rodeo Drive i Coldstone Creamery. Između ostalog, internetom kruže i screenshotovi iz njenog telefona, razni videi, njena povijest pretraživanja interneta, popis zvanja, objave s Twittera te razne poruke, govorna pošta i razne fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mimozica 02.04.2012.

    istice svoj dekolte??? hahahah, kaj je ovo sala za prvi april? hahaha

  • duja_spadi 01.04.2012.

    to joj u podzemnoj ukrali biće kad je išla na posa...ili u supermarketu kad je mliko dici kupovala...daj molim te...

  • lela203 01.04.2012.

    Da da da izgubila mobitel, možeš misliti! Kada se par tjedana ne pojave u nikakvim novinama i mediju onda im ukradu ili izgube mobitele, video uradke, privatne fotke,, joj joj pa kaj vi mislite da su današnji ljudi blesavi da u to povjeruju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare