To je to što me zanima!

Thomas Markle: Volim Meghan, ali ne i ono što je ona postala

Prema posljednjim izvještajima, kraljevska biografija mogla bi nepovratno narušiti odnose između Harryja i Meghan te ostatka kraljevske obitelji. Šuška se da su sočne detalje otkrili oni sami, a Meghan je napao i otac.
Vidi originalni članak

Dnevne novine The Times od subote objavljuju isječke iz  dugoočekivane knjige 'Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji'. Riječ je o štivu koje je već uzdrmalo britanski dvor i razotkrilo neke detalje o odnosima između članova kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U knjizi se detaljno opisuje zašto su Meghan Markle (38) i princ Harry (35) smatrali da ih kraljevska institucija ne podržava i zašto su bili frustrirani. Iako su preko glasnogovrnika već demntirali da imaju išta s izvorima koji su zaslužni za ovu knjigu, malo im tko u Velikoj Britaniji trenutačno vjeruje, a Meghan je kritizirao i otac Thomas Markle (76). 

- Ovo je zaista najgore moguće vrijeme na svijetu za njih da se žale zbog nečega. Previše ljudi trenutačno pati zbog pandemije korona virusa. Ja volim i dalje svoju kćer, no ne volim osobu kakvom je ona postala - zaključio je Thomas. 

KNJIGA O MEGXITU 'Harry i Meghan osjećali su se zapostavljeno, William i Kate nisu im nikad pružali podršku'

Meghanin otac pojasnio je kako mu se ne sviđa ni to što će knjiga samo dodatno pojačati tenzije između članova kraljevske obitelji. Očekivano, i njegovo ime našlo se u kontroverznoj biografiji autora Omida Scobieja i Carolyn Durand, a on se revoltirano oglasio iz svog doma u Meksiku preko novinara tabloida The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Palacinke s orasima 29.07.2020.

    Stari aj lec

  • salaso 29.07.2020.

    Konjina....ćerka mu postala princeza..bukvalno a on drobi....idi čovječe na pecanje..u planine..šetaj psa ..pusti djecu da žive....ti ameri svi nisu baš.....

  • zagorska puntarica opet 29.07.2020.

    Kakav je to roditelj koji stalno blati svoje dijete? Nije nikog ubila. I kolko dobi za svaki ovakav intervju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare